Aktivitetshelg 5-6 oktober — så kan du delta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Den 5-6 oktober är aktivitetshelg utlyst. Läs mer om vad det innebär och hur du kan delta!

På senaste styrelsemötet (protokoll finns här) beslutades om upprättandet av aktivitetshelger den första helgen varje månad. Aktivitetshelger innebär att vi uppmanar medlemmar att lägga fokus på aktiviteter för att sprida föreningens budskap till allmänheten.

Detta kan så klart ske på en mängd olika sätt, och egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Du har klassiska sätt för informationsspridning som utdelning av flygblad, uppsättning av klistermärken, spridande av visitkort och upphängning av banderoller. Men du kan också bli kreativ, varför inte anordna en träff hemma hos dig där du informerar grannskapet om föreningens verksamhet?

Vi uppmanar dig att sedan skicka in bilder och/eller en rapport av din aktivitet till [email protected], så att vi kan sammanställa det hela i våra medier framöver. Se till att visa att just din ort, stad eller landskap är en riktig hejare på att sprida ordet – och hjälp på så sätt till att sporra även andra medlemmar runt om i landet.

Att skicka in bilder och rapport är dessutom ett utmärkt sätt att visa upp att fria svenskar finns i just ditt område, vilket kan leda till att andra i närheten vet att det finns någon att kontakta för att utöka sitt nätverk.

Har ni möjlighet, gå ihop ett gäng och sprid informationen tillsammans – avrunda med en fika eller varför inte en härlig middag ihop? Att förena nytta med nöje är alltid bäst.

Om du inte redan gjort det, beställ flygblad, klistermärken och visitkort för spridning eller kom förbi Svenskarnas hus och hämta dem helt gratis.

Notera att vi tagit fram ett helt nytt flygblad som passar utmärkt att sprida under aktivitetshelgen.

Var aktiv – Sprid ordet – Delta under aktivitetshelgen!

Är Det fria Sverige någonting för dig?

Vi är en intresseförening för det svenska folket som med opinionsbildning, socialt arbete och etablerandet av våra egna lokaler, verksamheter och områden vill lägga grunden för en tryggare framtid för de svenskar som så önskar.
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X