stoppa förfalskningen

Astrid Lindgrens värld ska inte svartmåla vår historia!

Skriv under du med!

0 +
underskrifter hittills (uppdateras manuellt)
Dela på facebook
Facebook
Dela på vk
VK
Dela på twitter
Twitter
Dela på whatsapp
WhatsApp

Protestera mot Astrid Lindgrens världs försök att svartmåla svensk historia!

Just nu söker Astrid Lindgrens värld nya barnskådespelare för nästa säsong. I arbetsannonsen gör man det klart och tydligt att man allra helst vill se ickesvenska sökande, eftersom att det ”berikar” dem.

Detta är inte bara en direkt diskriminering av svenska barn, det är också ett sätt att försöka svartmåla svensk historia.

Astrid Lindgrens berättelser må vara fiktion, men de utspelar sig i ett historiskt Sverige – ett Sverige som inte var ”mångkulturellt” i den mening man talar om det idag; som inte vara fullt med utomeuropeiska invandrare eller muslimska män och kvinnor. Genom att aktivt lyfta in skådespelare som inte är svenskar i den här miljön försöker man lura i våra barn att Sverige alltid har sett ut så här, något som helt klart inte är sant.

Vi kräver att Astrid Lindgrens värld genast avslutar försöket att bokstavligen svartmåla vår historia, och obönhörligen upphör med att diskriminera svenska barn.

Vi uppmanar också alla svenska barnfamiljer att bojkotta Astrid Lindgrens värld så länge de fortsätter med denna svenskfientliga rekryteringspolitik.

Sprid uppropet du med!

Dela på facebook
Facebook
Dela på vk
VK
Dela på twitter
Twitter
Dela på whatsapp
WhatsApp

Tycker du att Pippi Långstrump ska vara somalier?

Tycker du att Emil i Lönneberga ska vara arab?

Vill du att Madicken spelas av en muslim i slöja?

Inte? Hjälp då till att protestera genom att skriva under namninsamlingen!

Information om namninsamlingen

Insamlingen kommer pågå under oktober månad, och namnlistan kommer sedan sammanställas och skickas till Astrid Lindgrens värld. Om Astrid Lindgrens värld inte ändrar sin svenskfientliga rekryteringspolitik tänker vi se över hur vi kan vidta ytterligare åtgärder för att få dem att ändra sin uppfattning.

Dina uppgifter lagras krypterat och säkert och kommer aldrig delas med till tredje part utöver Astrid Lindgrens värld när protestlistan överlämnas. Ansvarig för kampanjen är den ideella föreningen Det fria Sverige som är det svenska folkets enda intresseförening. Fotot längst upp är Creative Commons från Wikimedia. 

X