Bojkotta SAS till de ber om ursäkt för sin svenskfientlighet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Det svenska folkets intresseförening uppmanar till bojkott av SAS efter deras svenskfientliga reklamkampanj.
Bojkotta SAS

Flygbolaget SAS, som till del ägs av den svenska staten, har lanserat en ny reklamfilm som påstår att det inte finns något skandinaviskt, utan att allt har kommit utifrån. Vi känner igen det absurda påståendet från Fredrik Reinfeldts nu ökända tal där han påstod att ”ursvenskt är bara barbariet, resten av utvecklingen har kommit utifrån”.

Förutom att det så klart är felaktigt och att det verkar som att man inte förstår vad en kultur är eller hur den odlas, så är det uppenbart att man gör detta för att attackera skandinavernas och svenskarnas nationella identitet.

Som det svenska folkets intresseförening ser vi med stor avsky på SAS reklamfilm och det budskap om självhat de försöker trycka på vårt folk. Det är inte ett litet snedsteg, det är en fullskalig attack på vårt folk och det kan aldrig accepteras.

Det fria Sverige manar därför till bojkott av SAS fram tills att de ber om ursäkt för sin svenskfientlighet och lovar bot och bättring. Vi uppmanar också alla våra medlemmar och sympatisörer att kontakta SAS och förklara sitt missnöje med dem, och göra det tydligt för dem att vi inte accepterar svenskfientlighet.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Bojkotta SAS till de ber om ursäkt för sin svenskfientlighet

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X