Bomberna kommer fortsätta — eftersom politikerna inte fattat någonting

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Ett uttalande från Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson med anledning av bomberna som briserar över Sverige.

Bomber och andra sprängladdningar detoneras runt om i Sverige på så gott som daglig basis numer, och polisen står helt handfallen inför det hela och lyckas knappt gripa någon för brotten.

Det är möjligt att trenden med bomber i bostadskvarter kommer avta framöver, och istället ersättas av en ny trend som sätter skräck i svenskarna. Men grundproblematiken finns kvar, och dagens politiker är helt oförmögna att lösa dem eftersom de inte förstår, eller inte vill förstå, roten till det hela.

Låt mig först konstatera att, och det kan jag konstatera trots att väldigt få har gripits för bomberna, det här är ett invandringsrelaterat problem. Trots teorier om Putin och högerextremister och anarkister (ja, jag har sett alla dessa förfäktas av människor som borde veta bättre) är den mest rimliga förklaringen allt som oftast den riktiga.

Precis som att det är utlänningar som stått för nästan uteslutande alla skjutningar senaste decenniet kan vi räkna med att fördelningen är ungefär likadan när det gäller bombdåden.

Anledningarna till detta är flera, men bottnar främst i det mångkulturella samhällets inneboende problematik och den biokulturella verklighet som de här utlänningarna springer ur. Det är inte så att den här typen av kriminalitet är något nollsummespel och att om det inte fanns araber och afrikaner i Sverige så hade svenskar legat bakom brottsligheten istället — istället handlar det om att vi är fundamentalt olika i grunden.

Vill man på allvar lösa problemen, och inte bara putsa lite på ytan eller skjuta problemen på framtiden, måste man alltså rycka upp det med roten. Den mångkulturella politiken måste avskaffas och ett omfattande återvandringsprogram måste tillsättas så att den absoluta majoriteten av alla utomeuropéer som befinner sig i Sverige återvandrar till sina hemländer, eller närliggande länder som är beredda att ta emot dem.

Som svenskarnas intresseförening hade vi kunnat titta åt andra hållet, påpeka att detta är ett invandrarproblem som i första hand drabbar invandrartäta områden, men det vore fel av oss.

Dels bor det även svenskar i dessa områden, men de konstanta bombangreppen och skjutningarna har också en psykologisk påverkan på svenskarna som blir allt mer rädda att vistas på gator och torg i vårt eget land.

Vi ska vara hjälpsamma och solidariska med andra folk, det tycker jag verkligen, men det får aldrig ske på bekostnad av vare sig vår egen trygghet, välfärd eller överlevnad.

Vi gör oss dock inga illusioner om att politikerna kommer lösa problematiken och genomföra de förändringar som måste genomföras, och därför väljer vi att ta saken i egna händer och organisera oss i våra egna områden.

I Det fria Sverige arbetar vi proaktivt med att lägga grunden för ett nytt samhälle för de svenskar som önskar sig en svensk framtid. Med hårt slit och stora visioner vet vi att vi kommer kunna skapa en bättre plats än det helvete politikerna i Sverige AB försöker tvinga på oss.

Lösningen ligger alltså inom oss själva. Hur morgondagen ska bli avgörs av hur vi agerar idag.

Så, kära svensk, hur tänker du agera?

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X