Bortom bubblan (Medlemsbrev v. 16)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Jag fick tillfälle att prata med en av föreningens medlemmar här om dagen. Det var ett på alla sätt och vis trevligt och tillfredsställande samtal. Det var ett nyttigt samtal för mig, som gav mig ny kunskap. Faktum är nämligen att jag till stor del lever i en bubbla och så har gjort under några år. Jag är väl medveten om vad som händer i världen, men jag saknar den där personliga kopplingen till lokalsamhället.
För att få tillgång till detta, måste du lösa medlemskap: Medlemskap (månad), Medlemskap (år), Familjemedlemskap (månad), Familjemedlemskap (år), Pensionärsmedlemskap (månad) eller Pensionärsmedlemskap (år). Om du är medlem så kan du log in
Jag fick tillfälle att prata med en av föreningens medlemmar här om dagen. Det var ett på alla sätt och vis trevligt och tillfredsställande samtal. Det var ett nyttigt samtal för mig, som gav mig ny kunskap. Faktum är nämligen att jag till stor del lever i en bubbla och så har gjort under några år. Jag är väl medveten om vad som händer i världen, men jag saknar den där personliga kopplingen till lokalsamhället.
För att få tillgång till detta, måste du lösa medlemskap: Medlemskap (månad), Medlemskap (år), Familjemedlemskap (månad), Familjemedlemskap (år), Pensionärsmedlemskap (månad) eller Pensionärsmedlemskap (år). Om du är medlem så kan du log in
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X