I september invigde vi så väl den nya butiken som det nya biblioteket, efter fantastiskt jobb från snickare, målare och andra medarbetare. Dessutom investerade vi inköp av servis (tallrikar, bestick och glas av olika slag) för att kunna ta hand om större sittningar. Den allra största enskilda investeringen i september månad var två nya värmefläktar som nu kan förse större delar av huset med värme, så att vi inte blir så beroende av oljepannan. Framför oss nu det sista stora projektet på entréplan, nämligen köket bakom baren. Här handlar det om att skapa bra förvarings- och arbetsutrymmen, samtidigt som vi får in en högpresterande diskmaskin och en väl fungerande spis och ugn.

I september invigde vi så väl den nya butiken som det nya biblioteket, efter fantastiskt jobb från snickare, målare och andra medarbetare. Dessutom investerade vi inköp av servis (tallrikar, bestick och glas av olika slag) för att kunna ta hand om större sittningar. Den allra största enskilda investeringen i september månad var två nya värmefläktar som nu kan förse större delar av huset med värme, så att vi inte blir så beroende av oljepannan.

Framför oss nu det sista stora projektet på entréplan, nämligen köket bakom baren. Här handlar det om att skapa bra förvarings- och arbetsutrymmen, samtidigt som vi får in en högpresterande diskmaskin och en väl fungerande spis och ugn.

Investeringar som kostar pengar och ideellt arbete, men som blir möjligt tack vare dig som bidrar till Husfonden!

Stort tack för att du gör detta möjligt!

Renoveringen och arbetet med huset kommer sedan att fortlöpa parallellt med den övriga verksamheten, och för detta ansvarar vice ordförande Patrik Larsson.