Svenskarnas hus fortsätter ta stora steg framåt och i september kommer vi inviga så väl nya butiken som det nya biblioteket. Utöver det kommer vi installera ett nytt värmesystem vilket betyder en investering på 57 200 kronor som dock kommer betala tillbaka sig redan i vinter då vi slipper värma speciellt mycket med olja. Vi kommer också börja investera i nya köket där förutom köksdelar vi måste ordna med nytt golv, dra vatten och annat som behövs. I samband med detta kommer vi också köpa in en ordentlig servis (tallrikar, glas, bestick etc.) så att vi inte behöver använda engångsartiklar förutom vid extra stora evenemang. Investeringar som kostar pengar och ideellt arbete, men som blir möjligt tack vare dig som bidrar till Husfonden! I augusti samlade vi in 59420 kronor och även denna månad har vi målet att samla in 50 000 kronor för att slippa avbrott i renoveringen. Stort tack för att du gör detta möjligt!

Svenskarnas hus fortsätter ta stora steg framåt och i september kommer vi inviga så väl nya butiken som det nya biblioteket. Utöver det kommer vi installera ett nytt värmesystem vilket betyder en investering på 57 200 kronor som dock kommer betala tillbaka sig redan i vinter då vi slipper värma speciellt mycket med olja. Vi kommer också börja investera i nya köket där förutom köksdelar vi måste ordna med nytt golv, dra vatten och annat som behövs. I samband med detta kommer vi också köpa in en ordentlig servis (tallrikar, glas, bestick etc.) så att vi inte behöver använda engångsartiklar förutom vid extra stora evenemang.

Dessutom hoppas vi kunna börja färdigställa hedersväggen där de som bidrog till den urspungliga insamlingen kommer få en speciell plats, och alla som bidragit därefter kommer finnas med i hedersboken som kommer finnas i anslutning till väggen.

Investeringar som kostar pengar och ideellt arbete, men som blir möjligt tack vare dig som bidrar till Husfonden! I augusti samlade vi in 59420 kronor och även denna månad har vi målet att samla in 50 000 kronor för att slippa avbrott i renoveringen.

Stort tack för att du gör detta möjligt!

Renoveringen och arbetet med huset kommer sedan att fortlöpa parallellt med den övriga verksamheten, och för detta ansvarar vice ordförande Patrik Larsson.