Dags för aktivitetshelg – delta du med!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Helgen den 5-6 oktober är den första utlysta aktivitetshelgen från Det fria Sverige. Det innebär att vi uppmanar medlemmar och sympatisörer att denna helg lägga extra kraft på att sprida information om föreningen och våra verksamheter.

När vi lanserade Det fria Sverige var vi tydliga med att vi tror på organisering underifrån, på det lokala ansvaret och organisk tillväxt. Därför ställer vi inte krav på medlemmar att delta i aktiviteter, sprida information eller ens berätta för någon att de är medlemmar.

Däremot är vi så klart tacksamma för alla medlemmar som på olika sätt sprider föreningens budskap, och därför bestämdes på senaste styrelsemötet att vi skulle utlysa aktivitetshelger där extra fokus skulle läggas på informationsspridande – och nu är den första aktivitetshelgen här!

Förhoppningsvis har du redan beställt eller hämtat ditt informationsmaterial, och då är det väldigt enkelt för dig att delta. Ge dig helt enkelt ut och sprid informationen, vare sig det är med flygblad, klistermärken eller visitkort.

Vi vet också att människor varit flitiga och målat banderoller och annat som kommer pryda Sveriges vägar.

Fundera på hur du på ett så kreativt och effektivt sätt som möjligt kan delta under aktivitetshelgen, och skrid sedan till verket. Sitt inte på avbytarbänken, var aktiv!

Du som deltar i aktivitetshelgen, dokumentera gärna vad du gjort! Maila sedan bilder och/eller en text om vad som gjorts och vad till [email protected] så att vi kan sammanställa detta.

Stort lycka till i helgen, och glöm inte bort att också ha roligt!

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X