Dan Eriksson talade vid nationalistkonferens i Spanien

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Lördagen den 1 december var Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson inbjuden till en nationalistisk konferens i Cartagena i södra Spanien. Ämnet för konferensen var "Tanke och handling" och bjöd på en varierande uppsättning talare och föreläsare.

Eriksson var den enda utländska talaren och höll en timmes föredrag inför de drygt hundra församlade spanjorerna. Föredraget med titeln ”Den ideologiska kampen i ett mångkulturellt Europa” tog sitt ursprung i Sverige och vårt lands utveckling under andra hälften av förra århundradet. Eriksson gav sig även på en analys av globalismen och kulturmarxismen, dess historiska ursprung och hur vi bäst kan bekämpa den.

– Det är alltid inspirerande att träffa nationalister i andra länder, och Spanien är inget undantag. Det finns en passion och glöd som kanske är typisk för kulturen, men som i kombination med deras nationalistiska engagemang får det att värmas rejält i hjärtat för en något mer tillbakadragen svensk, säger Dan Eriksson.

Arrangörer av konferensen var det spanska nationalistpartiet Democracia Nacional, ett parti som nyligen ingått i en gemensam lista med två andra nationalistpartier inför det stundande valet till Europaparlamentet.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X