Det fria Sverige har nu 1000 medlemmar!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Idag packades och skickades medlemspaketet till medlemmen med medlemsnummer 1000. Fredrik W knep det 1000:e medlemskortet och därmed har Det fria Sverige nått årets medlemsmål redan i mars.

– Det är fantastiskt roligt att vi redan är så många i föreningen. Vi hoppas fortsätta växa, och med vårt fokus på föreningens ansikte utåt, nättidningen Svegot, finns det möjlighet att vi kommer växa ännu snabbare i fortsättningen. Nu blir vårt fokus på att trimma organisationen inför sommarens kampanj och fortsätta samla in pengar till vårt första hus, säger föreningens ordförande Dan Eriksson.

Som medlem i Det fria Sverige stödjer man inte bara det viktiga arbetet som föreningen gör, utan man får också tillträde till alla medlemsexklusiva arrangemang på så väl nätet som runt om i landet, rabatter på våra skrifter, tillgång till medlemsforumet.

Se det historiska ögonblicket när medlemskort nummer 1000 packas

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X