Föreläsningskväll i Örebro

Kom och lyssna på två intressanta föreläsningar. Kvällen avrundas sen med socialt samkväm där vi bjuder på lättare mat och dryck av olika slag.

Kvällens föreläsningar

Dan Eriksson: Den femte politiska teorin och behovet av Det fria Sverige Dan Eriksson är ordförande och medgrundare av Det fria Sverige. I den här föreläsningen går han in djupare på analysen bakom Det fria Sveriges strategi, och målar upp visionen om vad föreningen ska kunna uträtta framöver. Kristoffer Hugin: 10 fakta som makten inte vill att du ska känna till Kristoffer Hugin är känd bland annat från sitt deltagande i podcasten Vita Pillret och är en av hjärnorna bakom hemsidan rodapiller.nu. Med alltid lika väldokumenterade källor och två fötter rotade i vetenskaplig fakta, gör han slarvsylta av politiskt korrekta dogmer och levererar sanningar som makten allra helst hade velat förbjuda.
Exakt samlingsplats meddelas några dagar innan, så se till att ha koll på din mejlkorg och svara i telefon även om du inte känner igen numret. Om du behöver boka boende rekommenderar vi att du gör det i centrala Örebro. Det kommer vara möjligt att ta sig från lokalen dit utan bil. Det är enbart medlemmar som kan boka biljetter, men vi uppmuntrar dig som medlem att också bjuda med vänner som är nyfikna på Det fria Sverige men inte är medlemmar i föreningen.

Gratis självförsvarskurs för kvinnor

Det fria Sverige anordnar en gratis självförsvarskurs för föreningens kvinnliga medlemmar, eller medlemmars kvinnliga familjemedlemmar, den 21 oktober 2018. Professionella instruktörer kommer ge dig en grundkurs och viktiga knep för att klara dig mot de vanligaste faror som kvinnor riskerar stöta på i det mångkulturella Sverige. Ungefärliga hålltider: 9.30 Samling i Västerort (mer info till dem som bokar) 10.00 Teori 11.00 Övningar 13.00 Lättare fika (macka och kaffe) 14.00 Övningar 15.00 Analys av dagen och avslutning Begränsat antal platser. Boka så snart som möjligt. Bokningen är bindande, får du förhinder efter att du bokat så hör av dig så snart som möjligt så eventuella personer som står i kö kan ta din plats.

Fiske- och vildmarkshelg i Östergötland

Kom och umgås med andra nationellt sinnade i fantastisk vacker miljö, passar också utmärkt för barn! Vi kommer bedriva fiske efter regnbåge och öring, spinn, mete och fluga i naturskön miljö. Det blir en dag i det fria så det är kläder efter väder som gäller. Till eftermiddagen/kvällen väntar bastun och avslutningsvis en trevlig middag. Mat och dryck till självkostnadspris! I priset ingår fiskekort och möjlighet övernattning till söndagen om så önskas. Övernatningen sker under enklare former i baracker med våningssängar, så du behöver ha med dig sängkläder eller sovsäck. Vi kommer vara i närheten av Norrköping. Exakt samlingsplats kommer meddelas dig ett tag efter att du anmält och betalat din plats. Sista anmälningsdag 14 oktober. Begränsat antal platser.

Middag och planeringsmöte i Göteborg

Det är dags för göteborgare att träffas för en bit mat och för att planera framtida aktiviteter. Vill du vara en del av organiseringen av Det fria Sverige på Sveriges framsida? Anmäl dig till det här planeringsmötet, kom dit och var med och påverka framtida aktiviteter i Göteborg och i Västra Götaland.
  • Mat och dryck finns att köpa på plats.
  • Exakt plats meddelas via telefon några dagar innan middagen, så se till att uppge ett fungerande telefonnummer.
Sista anmälningsdag 19 oktober, begränsat antal platser.

Medlemsfika i Västerås

Dags för västmanlänningar att träffas igen och umgås i enklare form för att fortsätta knyta band och utöka våra nätverk. Dessutom ett perfekt tillfälle för att planera hur vi ska ha högtidlighålla föreningens ettårsdag i regionen. Fika kommer finnas att inhandla på plats.

Medlemslunch i Linköping

Lördag den 3 november klockan 12:00 kommer nästa tillfälle för medlemmar i Östergötland och närliggande områden att träffas och umgås under trevliga och avslappnade former. Den här gången träffas vi för att avnjuta en lunch tillsammans i naturskön miljö och trevligt sällskap. I samband med lunchen är det även passande att planera för högtidlighållandet av föreningens ettårsdag. Restaurangen som är belägen en knapp halvtimme utanför Linköping har en prisvärd buffé eller a la carte. Den är lätt att hitta till och det går att ta sig dit med kollektivtrafik om man inte vill ta egen bil. Exakt plats och närmare information skickas samma vecka som träffen via e-post eller SMS. OBS! Begränsat antal platser.

Familjeträff i Stockholm

Det är dags igen! Den 4 november träffas DFS-medlemmar i naturskön miljö söder om Stockholm för att umgås, grilla och lära känna varandra bättre. Kom och lär känna fler DFS-medlemmar, ge dina barn nya lekkamrater och tillbringa en trevlig lördag i bästa möjliga sällskap. Vi bjuder på korv, saft och mjölk. Om du vill ha kaffe eller något annat rekommenderar vi att du tar med dig egen termos. Träffen är utomhus, så kläder efter väder! Anmälningsavgiften är 50kr per anmälan oavsett hur många ni är, och eventuellt överskott går direkt in i Stockholmskassan för finansiering av kommande arrangemang och inköp av material. Du är självklart välkommen att delta även om du kommer utan barn. Anmälan måste ske senast 1 november. Exakt samlingsplats meddelas via SMS kvällen innan. Var därför noga med att uppge rätt telefonnummer i anmälan.

Hedrande av Gustav Adolf den store i Lützen

Det fria Sverige kommer att ära hjältekonungen Gustav Adolf den store på hans dödsdag, och vi kommer göra det på plats i Lützen. Vill du delta? Anmäl dig då här! Du ordnar med resa ner till Berlin och boende själv, och vi föreslår att du kommer ned senast dagen innan (måndagen den 5 november) och bokar hemresa tidigast dagen efter (onsdagen den 7 november). Vi kommer gemensamt åka ned från Berlin till Lützen för att delta i den officiella minnesceremonin, men också för att hålla en egen. Efteråt åker vi tillbaka till Berlin där vi går ut på en trevlig tysk restaurang och äter tillsammans med tyska nationalister. Hoppas du vill och kan delta!
0 Shares