Kvinnoträff med Lana Lokteff i Stockholm

Finns det ett intresse för kvinnor i föreningen att träffas utan karlar? Vi hoppas på det! Därför styr vi nu upp en träff i centrala Stockholm där också Lana Lokteff, känd från Red Ice, kommer hålla ett anförande om vad hon tycker om kvinnans roll i samhället och den nationalistiska oppositionen, samt passa på att svara på alla dina frågor (via Skype på storbildsskärm). På plats kommer det också finnas kaffe och kaka, och vår förhoppning är att detta ska kunna mynna ut i fler kvinnoträffar. Arrangemanget är gratis, men har du möjlighet får du gärna ta med dig en donation för att hjälpa till att bekosta lokalhyran och fikat. Lana Lokteff är hustru, mor, entreprenör och politisk förebild för tusentals både män och kvinnor genom sitt hårda arbete med Red Ice Radio och Red Ice TV tillsammans med sin man, svensken Henrik Palmgren. https://www.youtube.com/watch?v=MKOSXUcM55E

Studie- och inspirationsresa till Sachsen, Tyskland

Är du redo för den häftigaste upplevelsen i ditt liv? Häng med Det fria Sverige på en studie- och inspirationsresa till Sachsen i Tyskland och upplev folkgemenskap och levande nationalism i praktiken. Träffa Tysklands ledande nationalistiska företrädare, lyssna till presentationer av sociala projekt, besök de nationalistiska husen, de nationalistiska restaurangerna och pubarna. Träffa nationalistiska företagare och se vad som faktiskt är möjligt, och vad som inspirerat grundandet av Det fria Sverige. Eftersom vi anser att denna resa är av yttersta vikt för våra medlemmar så har vi subventionerat resan så att så många som möjligt ska kunna delta, men antalet platser är begränsade. Eftersom augusti är högsäsong så måste alla bokningar vara inne senast den 31 maj, så att vi kan boka hotellrum och så att vi vet om vi ska boka stora resebussar eller mindre minibussar. Under de tre fullpackade dagarna kommer vi bland annat:
 • Besöka NPD:s högkvarter och träffa partiledaren Frank Franz och/eller Europaparlamentsledamoten Udo Voigt.
 • Få en guidad tur genom en historisk småstad känd bland annat för sin vinproduktion.
 • Besöka ett nationellt jättehus i Riesa med förlag, lager, butik, kontor och sociala projekt.
 • Lyssna till en föreläsning om det sociala arbetet i Riesa där man hjälper fattiga tyskar med kläder, leksaker, möbler och mycket mer.
 • Träffa nationalistiska ungdomar som bedriver sociala projekt i sin hemstad
 • Få en guidad tur genom det historiska Dresden.
 • Besöka det nyöppnade Haus Montag, ett nationalistiskt hus i Pirna, med pub, gym, kontor och butik.
 • Lyssna till en föreläsning om det sociala arbetet i Haus Montag och en framställan av arbetet i italienska Casa Pound.
 • Äta på traditionella tyska restauranger med nationellt sinnade ägare.
 • Umgås på kvällarna i nationalistiska lokaler med levande musik och gemenskap mellan svenska och tyska nationalister.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I priset på 3000 kronor (normalt minst 5000 kronor) ingår:
 • Hela programmet ovan
 • Tre övernattningar i dubbelrum (för enkelrum, ta kontakt med oss, extra avgift tillkommer)
 • Frukost (fredag-söndag), lunch och middag (torsdag-lördag)
 • Transport från Berlin och mellan de olika programpunkterna
Om du önskar kan du välja att betala 3x1000 kronor om du inte vill lägga ut allt på en gång. Du betalar då 1000 kronor nu, sedan 1000 kronor igen den 30 juni respektive 31 juli. Om du ångrar dig eller inte kan åka på resan så återbetalas inte inbetalt belopp, eftersom vi redan har betalat leverantörer, hotell och annat.

Så tar du dig dit

 • Du måste vara i Berlin senast 12:00 torsdagen den 23 augusti. Vi rekommenderar att du bokar ditt flyg så snart som möjligt. Billigast från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn är normalt sett Easyjet.
 • Vi räknar med att vara tillbaka i Berlin 13:00 söndagen den 26 augusti. Boka ditt flyg tillbaka alltså tidigast 15:00 på söndagen. Utöver Easyjet flyger också bland annat Norwegian och SAS till Sverige.
Missa inte denna chans att se levande nationalism i praktiken. Du kommer komma hem med nya kontakter, fantastiska erfarenheter och en inspiration utöver det vanliga att driva det nationalistiska arbetet i Sverige framåt. Antalet platser är begränsat, och vi behöver ha in din bokning så snart som möjligt. Mindre förändringar i det planerade programmet kan ske. Film (på tyska) som visar delar av det sociala arbetet och husen som vi kommer att besöka: https://www.youtube.com/watch?v=lklcTZBH_68

Middag och planeringsmöte i Linköping

Det är dags för en första träff i Östergötland! Vi träffas i trevlig miljö och äter något gott tillsammans, och så passar vi på att lära känna varandra bättre och planera vad vi ska göra i höst. Aktivism? Fler träffar? Föreläsningar? Låt oss bestämma det tillsammans! Mat och dryck kommer finnas att köpa på plats. OBS. Begränsat antal platser så anmäl dig så snart du kan. Sista anmälningsdag 25 augusti.
0 Shares