21/09/2019

16:00 - 23:30

Den 21 september inviger vi vår nya butik i Svenskarnas hus genom att bjuda in dig som medlem till en middag med extra allt. Vi kommer äta och dricka gott, och dessutom få lyssna till en föreläsning från Jalle Horn (bland annat känd från morgonradion Sverige vaknar) samt tal från föreningens företrädare.

Maten för kvällen består till en början av en svensk buffé med marinerad fläskfilé, varmrökt lax, rökt bog, västerbottenpaj, klassisk blandsallad, filmjölksbröd, tryffelmajonäs, potatissallad och rotfruktsgratäng. Till efterrätt serveras en härlig hemmagjord blåbärspaj.

Till detta kan du välja ett dryckespaket (tre intressanta öl och två glas vin) där varje dryck kommer med en liten historia. Om du inte väljer att förbeställa dryckespaketet kommer det gå att köpa enskilda drycker på plats, och du kommer istället serveras alkoholfria alternativ som ingår till maten.

Vi kommer också få lyssna till en föreläsning från Jalle Horn om behovet av hjältar med möjlighet till efterföljande diskussion. Flera av föreningens företrädare kommer också hålla tal om så väl läget i Sverige som framtiden för Det fria Sverige. Under kvällen kommer det också bjudas på musikalisk underhållning.

Ungefärligt tidsschema

16:00 Dörrarna till Svenskarnas hus öppnas och det finns möjlighet att hänga i cafédelen samt att kolla in den nya butiken.
17:30 Vi slår oss ned vid bordet och serveras den första drycken. Alkoholfritt alternativ serveras dig som inte beställt dryckespaketet.
18:00 Kvällsmaten serveras
19:00 Jalle Horn föreläser om behovet av hjältar
20:00 Middagen avslutas och vi öppnar upp för en fortsatt pubkväll. Möjlighet att köpa härliga charktallrikar för dig som är fortsatt hungrig eller bara sugen på något gott till drycken.
23:30 Svenskarnas hus stänger

Tiderna är ungefärliga och kan komma att ändras. Många andra saker kommer hända under kvällen men en del är överraskningar och andra vill vi inte schemalägga, utan de kommer när det passar som bäst in.

Vi bjuder alla medlemmar till bords, men vill du även ta med dig en eller flera ickemedlemmar går det bra, se till att boka platser åt dem också och skriv deras namn som kommentar till bokningen. Vi kommer inte ha möjlighet att förbereda några speciella alternativ för dig som önskar specialkost, utan isånnafall får man äta det som passar ur buffén.

Det är kraftigt begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller. Senaste anmälningsdatum är 13 september eller så långt platserna räcker. Bokade och betalda platser återbetalas inte om återbudet kommer efter 13 september. Det kommer inte gå att lösa biljett i dörren.

Häng med på en kväll i Svenskarnas hus som du aldrig upplevt den förut!

Bokningar

Bokningar är stängda för detta evenemang