07/12/2019

Heldagsarrangemang

Detta vill du inte missa!

Den 7 december arrangeras en dag bara för kvinnorna! En dag med syfte att träffa likasinnade kvinnor och samtidigt gynna våra företag och kunskaper.  En dag i juletider att komma ifrån och unna dig en dag med nya och gamla vänner. En chans att skapa nya kontakter!

Vi börjar 14:00 med mingel, workshops, föredrag och annat från medlemmar (vill du också bidra med något, tveka inte att höra av dig). 16-17 går vi till en lokal restaurang och äter tillsammans, och efteråt går vi tillbaka till huset där vi fortsättas umgås.

Lana Lokteff föreläser

En av de mest profilerade nationalistiska kvinnorna i hela världen, Lana Lokteff från Red Ice, kommer föreläsa på Damernas dag. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor till henne. Då hon bor i USA kommer detta ske via videolänk på storbildsskärm.

Du bestämmer hur det ska bli!

Kom gärna med egna förslag eller var bara med och delta i detta spännande evenemang. Självklart ska de med företag ta betalt för sina tjänster, men gärna till reducerat pris för att detta ska gynna alla.

Plats: Beroende på hur många som bokar in sig till detta, kommer eventet äga rum i Svenskarnas hus i Älgarås eller på bestämd plats i södra Västmanland.

Samåkning kommer styras upp för att så många som möjligt ska kunna delta på detta.Boka plats för dig och passa på att ta med dig de som ännu inte blivit medlem i föreningen.

Ta med din mamma, syrran, grannfrun eller väninnan!

Vi ser helst att inga barn deltar förutom ammande barn som såklart är välkomna. Detta pga att vi vill ge er största möjliga chansen att skapa kontakter och ha fokus på just ER. Hoppas vi ses!

Ansvarig för evenemanget är Ida. Du kan nå henne med frågor på [email protected] 

Är du intresserad? Fyll i intresseanmälan här under snarast så att vi kan stämma av intresset, se vad folk vill bidra med och veta hur vi går vidare.

Bokningar

Bokningar är stängda för detta evenemang