Karta Otillgänglig

27/04/2019

17:00 - 22:00

Vi har äran att presentera en föreläsning med Roberto Fiore i Svenskarnas hus. Fiore är en av den europeiska nationalismens viktigaste företrädare, tidigare ledamot av Europaparlamentet och partiledare för italienska Forza Nuova. Han har en gedigen bakgrund i så väl Italien som Storbritannien dit han var tvungen att söka politisk asyl på 1980-talet efter att ha blivit förföljd i hemlandet.

Idag är Roberto Fiore också ordförande för det europeiska partiet Alliance for Peace and Freedom, som kopplar samman nationalister i hela Europa. Han har gjort ett flertal resor ner till bland annat Syrien och Libanon för att knyta kontakter och bilda sig en egen uppfattning om vad som händer i regionen.

Få människor har den erfarenhet och kunskap som Roberto Fiore besitter, och därför är vi glada att han vill komma till Sverige och Svenskarnas hus för att dela med sig.

I denna föreläsning kommer han tala om utvecklingen i Europa: Gula västarna, den politiska utvecklingen med Lega i Italien och Vox i Spanien. Vad betyder allt detta och vart är vi på väg?

Musikalisk underhållning efteråt

Efter föreläsningen kommer vi arrangera en pubafton med musikalisk underhållning. Trubaduren Barny från Tyskland kommer för att sjunga och spela för oss, och han kommer även få uppbackning av en hemlig, svensk sångerska. Tillsammans har vi en trevlig kväll med sång och dans, medan vi dricker gott från baren och äter gott från grillen.

Under kvällen kommer också flera företrädare från Det fria Sverige att hålla tal.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Du är välkommen att köpa flera biljetter och ta med vänner men eftersom det är slutet sällskap måste vi ha fullständiga namn på alla som kommer, se därför till att skriva namnen i kommentarsfältet när du löser dina biljetter.

Föreläsningen börjar 17:00 men vi slår upp dörrarna redan klockan 15:00 ifall du vill komma in tidigare, kolla i butiken eller bara umgås.

Bokningar

I priset ingår inträde till hela arrangemanget samt fika till föreläsningen. Mat från grillen finns att köpa på plats.

250,00 kr

Bankgiro: 729-1404 Swish: 1235105762 Märk betalningen med vilket evenemang det gäller och ditt namn eller medlemsnummer.