29/06/2019

15:00 - 20:00

Lennart Svensson är författaren bakom ett flertal böcker, och inte minst den hyllade och bästsäljande historieboken ”Ett rike utan like”. Nu kommer han till Svenskarnas hus för att föreläsa om svensk historia på ett sätt som du aldrig får den berättad för dig i gammelmedia. Dessutom blir det frågestund och för den som är intresserad går det att få sina Svenssonböcker signerade på plats.

Svenskarnas hus håller öppet 15-22 denna junilördag och Lennart Svensson kommer gå upp på scen för sin föreläsning ungefär 17:00. Till föreläsningen serveras fika som ingår i priset.

Efteråt tänder vi grillen där hamburgare och korvar säljs till förmånliga priser, och vi öppnar även baren för den som vill ta sig en god dryck av vuxnare karaktär. Notera att det är slutet sällskap och därför måste vi ha namnen på alla som kommer, så bokar du mer än en biljett skriv namnen på övriga deltagare i kommentaren till beställningen – vi kommer heller inte kunna låta folk köpa biljett i dörren, utan det är endast förköp som gäller.

Bokningar

Bokningar är stängda för detta evenemang