30/11/2019

15:00 - 22:00

Det fria Sverige lanserades för offentligheten den 25 november 2017 och har sedan dess växt till Sveriges största nationalistiska organisation. Vi har slagit de målsättningar vi satt upp med råge, och vi har all anledning att fira det arbete som de över 1600 personer som löst medlemskap i föreningen genomfört på olika sätt.

Därför bjuder vi in till stor fest i Svenskarnas hus för alla medlemmar, men av logistiska skäl är antalet platser begränsade och det är först till kvarn som gäller. Festen är enbart öppen för medlemmar i föreningen, så om du har någon vän som vill följa med måste han eller hon först lösa medlemskap.

Fint besök från utlandet

Vi kommer också ha fint utländsk besök från Storbritannien. Nick Griffin, tidigare partiledare för British National Party och ledamot av Europaparlamentet, men som nu framförallt är aktiv i sitt arbete med det europeiska partiet Alliance for Peace and Freedom, kommer och talar för oss och för att fira föreningen. Men inte nog med det, från Skottland kommer dessutom Jim Dowson och talar för första gången i Sverige. Dowson har av antibrittisk media beskrivits som ”Storbritanniens mest inflytelserika högerextremist” och är hatad av sina motståndare för sin radikala och kompromisslösa inställning i avgörande frågor för Europas framtid.

Självklart kommer också tal hållas av föreningens företrädare, och vi kommer även genomföra en ceremoni till föreningens ära. Det bjuds på mat och en hel del överraskningar under festens gång, så se till att inte missa detta.

Det kommer inte finnas något speciellt barnanpassat program, utan festen riktar sig till vuxna. Behöver du ändå ta med dig barn så meddela oss gärna detta i förväg.

Åk med bussen från Stockholm

Vi har bokat en buss som kommer ta den som vill från Stockholm till festen och sedan tillbaka. Du kan boka in dig på den här bussen till självkostnadspris. Självklart är det även här begränsat antal platser så boka in dig så snart som möjligt. Bussen går ungefär 12:00 från centrala Stockholm och är tillbaka senast klockan 01:00 på natten.

Bokningar

Bokningar är stängda för detta evenemang