Föreningen Det fria Sverige är lanserad

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

I går, lördagen den 25 november, kulminerade våra förberedelser för att grunda föreningen Det fria Sverige, med en tvåtimmars direktsänd presskonferens, där vi gjorde alla detaljerna i projektet officiella.

På plats samlades ett 20-tal personer för att följa konferensen direkt, medan cirka 1200-1300 personer tittade och lyssnade via direktsändningen på webben. Föreningens ordförande Dan Eriksson, inledde med att berätta om tankarna som lett fram till visionen och sedermera etablerandet av föreningen Det fria Sverige. Efter honom kom föreningens övriga styrelsemedlemmar till tals. Redan medan de höll sina anföranden, började medlemsansökningarna att droppa in. För att belöna de första hundra medlemmarna lite extra, skapade vi ett lite mer exklusivare guldkort. Vi kunde konstatera att redan efter att anmälan varit öppen i cirka sex minuter, var dessa slut.

Under lanseringen fick vi också flera hälsningar från Sverige och världen: Red Ice, Nordisk alternativhöger, Logik förlag och det spanska nationalistpartiet Democracia Nacional var bara några av de projekt som sände lyckönskningar och löfte om samarbete.

På bara några timmar växte föreningens medlemsantal till över 500. Detta visar vilken kraft och vilja till förändring som finns hos svenskarna. Framtiden är ljus.

Medlemsansökningarna fortsatte att rulla in hela kvällen och när vi började närma oss midnatt, passerade medlemsantalet 500 personer. När vi nu, cirka ett dygn efter att konferensen avslutats ser statistiken från Youtube, har antalet tittare passerade 9000.

Vi kan inte säga annat än att lanseringen av Det fria Sverige gick långt över förväntan. Nu väntar ett hårt och långt arbete framför oss alla att förverkliga våra visioner och mål.

Häng med i skapandet av det fria Sverige. Läs igenom informationen på hemsidan, sätt dig in i vår vision och våra arbetsmetoder. Om du sedan känner att du vill bli en del av gemenskapen: Bli medlem här

Styrelsen// Det fria Sverige

Se presskonferensen i efterhand

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

8 kommentarer på “Föreningen Det fria Sverige är lanserad

 1. Otroligt bra. Önskar bara att man hade varit där! Det här kommer bli bra, eftersom det helt enkelt måste bli det. Det handlar om våra familjer och allas vår framtid. Inte diffust politiskt, utan på ett direkt och konkret vis. Så här bygger man framtida makt.

 2. Underbart och hoppingivande projekt, äntligen något konkret, som riktar sig direkt till landets rättmätiga ägare.
  Önskar Er, samt alla andra svenskar lycka till. Var rädda om er.

  Såg att summan av insamlingen stigit rejält, härligt!

 3. Väldigt intressant alternativ ur många avseenden. Ni har min moraliska stötta! Vi får se hur det hela utvecklas. Jag tänker ibland på att svenskar oftast är i minoritet när de går på gatan, ensamma på väg till sitt jobb eller annat ärende och möter en majoritet bestående av invandrargäng som är ute i ett ärende att degradera den ensamme svensken.
  I de situationer som upplevs obehagliga/farliga är svensken nästa alltid i minoritet. SVT/SR är de som byggt detta för svensken livsfarliga samhälle.. Dessa femtekolonnare på public service måste sätts dit.
  mvh
  Thomas GA Jackson

 4. Grattis!
  Hoppas att detta blir ett lyckat projekt långsiktigt. Jag ska försöka vara så aktiv jag kan vara och bidra med mina erfarenheter och kunskaper där jag behövs.

 5. Det går segt med insamlingen tycker jag. Själv har jag inte skänkt en krona ännu. Betalade in 1200 kr som årsmedlem och det får räcka för nu. Trodde att det skulle finnas stora finansiärer typ företag som skulle trycka in ett par hundra tusen i startskedet?

  1. Vi har inte hunnit bokföra alla inbetalningar än, och dessutom är det som står där bara rena donationer, inget från medlemsavgifter eller sponsorer. Håll i hästarna ett tag så ska du nog se att det rör på sig rätt rejält inom kort 😉

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X