Föreningens mest framgångsrika år hittills!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
2019 blev föreningens mest framgångsrika år hittills, och allt tyder på att 2020 kommer fortsätta i den riktningen. Vår ordförande Dan Eriksson sammanfattar kort föreningens år.

Sista dagen på året och vi kan se tillbaka på ett framgångsrikt år för föreningen Det fria Sverige. I mars i år invigde vi det första Svenskarnas hus, som under hela året genomgått stora renoveringar vilket lett fram till att entréplanet stod helt klart innan året var slut.

Det har arrangerats träffar, föreläsningar, skogsvandringar och annat runt om i hela landet, och till Svenskarnas hus har vi haft internationellt besök från ett tiotal europeiska länder som nyfiket har följt vårt arbete.

Samtidigt har vi drivit två kampanjer, och via vår tankesmedja Svegot har vi publicerat 432 podcastavsnitt, 1077 artiklar och fyra böcker. Att vara en aktiv deltagare i debatten är en viktig del av föreningens arbete och Svegot visar att vi tar uppgiften på största allvar.

Även om allt inte är färdigräknat och kontrollerat än så kan vi se en kraftig medlemsökning där medlemsintäkterna ökat med 25%, där den absolut största ökningen har skett det sista kvartalet, vilket lovar gott inför framtiden.

Till nästa år får vi in en person till på heltid för föreningen, vilket kommer underlätta mycket för den fortsatta tillväxt vi planerar och hoppas på, samtidigt som många tråkiga tekniska saker bakom kulisserna nu kommit på plats så att vi på allvar kan lansera kommunföreningar och annat under året som kommer.

Vi kan alltså se fram emot 2020 med tillförsikt. Föreningen är större och starkare än någonsin, och nästa år kommer vi driva vår största kampanj hittills samtidigt som vi ska verka för att växa på bredden genom att knyta fler drivna svenskar till oss. Arbetet med Svenskarnas hus kommer fortsätta och övervåningen ska färdigställas och arbetet med fasad och uteplats ta fart till våren.

Med det sagt vill jag önska alla medlemmar och sympatisörer ett fantastiskt gott nytt år, så hoppas jag att vi ses i Svenskarnas hus senast till årsmötet den 28 mars då vi stakar ut det kommande året för föreningen.

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Föreningens mest framgångsrika år hittills!

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X