Gislaveds kommun sviker svenska äldre

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Gislaveds kommun kräver nu pengar av de boende på äldreboenden för toalettpapper. Samtidigt ökar man pengarna till utlänningar med flera miljoner.

I dagarna har det rapporterats om hur Gislaveds kommun tvingat de som bor i kommunens äldreboende att börja betala för sitt eget toalettpapper. Det kan låta trivialt, men det är ytterligare en pålaga på en grupp svenskar som redan ofta har väldigt små marginaler att leva på.

Samtidigt har det avslöjats hur kommunen anordnat resor för politiker och tjänstemän till Bryssel och Almedalen för hundratusentals kronor.

Men den huvudsakliga anledningen till att Gislaved, och många andra kommuner, hugger sina svenska invånare i ryggen talar man inte om. Men inte bör det vara en överraskning för någon att det handlar om att pengarna nu måste gå till utlänningar.

I årsredovisningen för 2018 kan vi se att kostnaderna för Socialnämnden ökade med över 44 miljoner kronor jämfört med året innan. Jämfört med budget hade man en avvikelse på hela 32 miljoner kronor — pengar som nu måste tas någon annanstans ifrån. På sida 10 i årsredovisningen står det:

”De som sökte försörjningsstöd var också fler. En anledning var att den tvååriga etableringsperioden för nyanlända tog slut för många, som stod utan annan försörjning ”

Vidare på sida 60 står det:

”Bosättningskostnader för anhöriginvandrare ökade också på grund av att det var svårt att få fram lägenheter. Familjer fick periodvis och tillfälligt bosättas på hotell eller vandrarhem. Försörjningsstöd för personer som lämnade etableringen ökade också markant.”

Så medan politikernas resor för hundratusentals kronor må sticka i ögonen, så är de framförallt rökridåer för den verkliga kostnaden som nu drabbar svenskarna i kommunen — utlänningarna.

Så här ser det ut i kommun efter kommun i Sverige. Resurser och tillgångar flyttas från svenskarna till utlänningarna, ibland direkt från statens budget och ibland från kommunens budget — resultat blir dock alltid detsamma när svenskarna står som förlorare.

Det fria Sverige är det svenska folkets intresseförening och tänker aldrig acceptera den här stölden av svenskarnas hårt inarbetade resurser. Vi kräver ett omedelbart stopp för invandringen och ett aktivt återvandringsprogram av ickesvenskar.

Sverige är svenskarnas land och svenska resurser ska gå till svenskar. Att lägga notan på pensionärer som i fallet Gislaved, eller på svenska barn som i många andra kommuner där man drar in på skolan, är aldrig acceptabelt. Det är ett oerhört svek och de politiker som genomdriver den organiserade stölden av svenskarnas tillgångar för att ge till främmande folk bör hållas ansvariga för detta.

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X