Höga bensinpriser dödar Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Många är de svenskar som nu med skräck åker till bensinmacken för att tanka sin bil. På många ställen kostar bensinen nu över 16 kronor, och enligt flera bedömare kan vi snart vara över 17 kronor och låter vi miljöpartister bestämma så är det bara den rikaste eliten som kommer att ha råd att åka bil.

Många är de svenskar som nu med skräck åker till bensinmacken för att tanka sin bil. På många ställen kostar bensinen nu över 16 kronor, och enligt flera bedömare kan vi snart vara över 17 kronor och låter vi miljöpartister bestämma så är det bara den rikaste eliten som kommer att ha råd att åka bil.

Socialdemokraterna och den rödgröna regeringen bröt sin vana trogen ännu ett vallöfte när man chockhöjde bensinskatten efter valet 2014. Nu ropar socialdemokratiska debattörer, som Anders Lindberg på Aftonbladet, efter ännu högre bensinpriser för att ”rädda miljön”.

Vad Lindberg, regeringen och andra högavlönade storstadsbor inte förstår är att bilen är livsnödvändig för de allra flesta svenskar på landsbygden, i småstäder och i tätorter runt om i landet. Sverige är ett stort land med enorma avstånd, och på många håll i landet är bilen det enda realistiska alternativet.

Hade politikereliten menat allvar med att hela Sverige ska leva så hade man kraftigt sänkt bensinpriset genom att minska eller helt avskaffa bränsleskatten. Billigare drivmedel hade gjort det mycket attraktivare för svenskar att flytta ut på landet, vilket hade minskat trycket på bostäderna i storstadsregionen. Det hade också skapat billigare transporter och fler möjligheter för småföretagare runt om i hela vårt land, vilket hade fått fart på den svenska ekonomin och skapat massor av arbetstillfällen.

I stället hänvisar regeringen och dess mediala medlöpare till ”miljön”, vilket inte kan ses som något annat än ett dåligt skämt med tanke på hur liten del av världens utsläpp som svenska bilister står för. Säg i stället som det är: Ni behöver stjäla ännu mer av hederliga svenskars pengar för att finansiera er hänsynslösa massinvandringen och för att fortsätta ösa miljarder över verkningslösa integrationsprojekt. En massinvandring som dessutom på allvar är ett hot mot miljön, vilket ett antal forskare och professorer fastslog i en debattartikel i Svenska Dagbladet den 16 mars i år.

Det fria Sverige, som intresseföreningen för det svenska folket och som den största nationalistiska föreningen i modern tid, kräver att regeringen genast tar till åtgärder för att pressa ned priset på bensin och diesel till förmån för den svenska landsbygden framför de mångkulturella förorterna till våra storstäder.

När grupp ställs mot grupp väljer regeringen alltid svenskarna sist, det måste bli ändring på det. Låt hela Sverige leva på riktigt genom att gynna svenskarna — det folk som byggt och har rätten till detta land.

Hjälp till att sprida budskapet i sociala medier genom att dela den här artikeln och våra bilder

[click_to_tweet tweet=”Sänk bensinpriset nu — låt hela Sverige leva! #svpol #bensinpris ” quote=”Sänk bensinpriset nu — låt hela Sverige leva!”]

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Höga bensinpriser dödar Sverige

 1. Klassiskt maner att genom höga skatter befria folket ifrån frihet och valfrihet..

  Det är så klart helt vidrigt att det inte finns någon konstution som begränsar politikernas vidlyftighet med medborgarnas pengar.
  I ett sundt och rimligt samhälle borde skattekronorna vägas mot värdet av det inbetalda kapitalet.

  Inga Investeringar som inte gynnar skattebetalarna borde genomföras utan folkligt mandat.

  Att skatt är stöld är en helt rimlig ståndpunkt, När man negligerar demokratisak principer och lägger fram en egen agenda, en egen idé och plan som inte är förankrad i folkdjupen och vill som ynklig minoritet diktera villkoren..

  Låt oss vuxna ta över igen,, fjortisar, ni har haft ert kul men nu är det Vardag igen och dags att kavla upp ärmarna…..

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X