Ihärdigt arbete i det som ska bli Svenskarnas hus

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Ett tiotal medlemmar arbetar nu ihärdigt med det som ska bli Svenskarnas hus, men även du som inte är med den här helgen kan göra skillnad.

Just nu pågår omfattande arbete i det som ska bli Svenskarnas hus i Älgarås. Med nästan 900 kvadratmeter yta bjuder huset på många möjligheter, och idag har ett tiotal medlemmar slutit upp för att rusta upp huset. Bland annat sågas träd som står för nära huset ned, rötter grävs upp och arbetet med dränering påbörjas. Dessutom rensas huset på gammalt bråte som tidigare ägare lämnat kvar.

Vår förhoppning är att ha det första riktiga arrangemanget i Svenskarnas hus i februari nästa år, och än så länge så ser tidsplanen ut att hålla. Tack vare de starka ideella krafterna i föreningen, och de hundratals som skänkt och fortsätter skänker pengar till huset, kan vi åstadkomma storverk tillsammans.

Om du vill vara med och hjälpa till och arbeta med huset, ta kontakt med ansvarig person via vårt interna medlemssystem. Tänk också på att upprustningen och renoveringen kostar mycket pengar, även om arbetet görs ideellt, och att varje krona gör skillnad.

Ge en gåva till Svenskarnas hus

Your Donation
SEK
Details
Payment
Välj hur du vill betala
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X