Information om föreningen spreds över hela landet

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Det fria Sverige har just avslutat sin första utlysta aktivitetshelg där vi uppmanat medlemmar och sympatisörer att gå ut och sprida information om föreningen på bästa möjliga sätt.

Vi har fått in ett tjugotal rapporter till [email protected]se (har du inte hört av dig än, gör det gärna!) om aktiviteter ända från sydvästra Skåne till Boden. Flygblad, klistermärken och visitkort har varit de vanligaste formerna, men från Närke rapporterades även om banderoller upphängda över E20.

För flera personer som hörde av sig var det första gången de bedrev den här typen av informationsspridning, medan andra är gamla rävar som nästan har flygbladsutdelandet i blodet numer.

Även om föreningens huvudsyssla inte är att sprida flygblad eller visitkort så är det viktigt att medlemmar med jämna mellanrum kommer ut och försöker sprida budskapet om föreningen även utanför våra egna bubblor. Bara på så vis kan nya människor få upp ögonen för att det faktiskt finns en intresseföreningen för svenskarna; en nationalistisk organisation som tänker bortom parlamentarismens mandatperioder och försöker bygga ett långsiktigt alternativ till det sammanfallande mångkulturella samhällsexperimentet.

Stort tack till alla som deltog, nästa aktivitetshelg blir den 2-3 november. Se till att ha beställt ditt informationsmaterial tills dess, eller kom förbi Svenskarnas hus och hämta upp det så slipper du frakten (materialet är självklart gratis för alla medlemmar).

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X