Informationsmötet i Lund attackerades av vänstern

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Under söndagen arrangerade Det fria Sverige ett informationsmöte i Lund dit ett drygt trettiotal personer hade anmält sitt intresse för att delta.

Tyvärr är mötesfriheten, eller att svenskar träffas för att få mer information om en intresseförening för svenskar, inte något som uppskattas av alla; framförallt inte av den svenska vänstern.

En kvart innan samlingen dök uppemot tjugo maskerade personer, några av dem utrustade med gatustridsvapen, upp för att trakassera de som anlänt tidigt till samlingsplatsen. Man försökte sedan angripa lokalen som bokats för mötet, men två personer från föreningen lyckades hålla den attackerande gruppen stången och skyddade lokalen samt de personer som redan samlats därinne.

Tack vare de två personernas snabbtänkta och modiga agerande så uppstod inga större skador varken på människor eller fastigheten. Tyvärr fick en person från föreningen och en av deltagarna mindre skador. Polisanmälningar om misshandel har upprättats.

Dan Eriksson, ordförande för Det fria Sverige:

Det är ingen nyhet att den svenska vänstern hatar så väl mötesfrihet som människor som bryr sig om svenskarna. Vi kan dock vara glada att vårt folks fiender är så pass inkompetenta och fumliga att de inte lyckas åsamka några större skador, fast de är tio gånger fler.

Som ordförande är jag alltid ytterst ansvarig, även om jag inte själv var på plats. Jag kommer därför omedelbart dra igång en intern utredning för att se om vi har brustit i våra säkerhetsrutiner, och hur det kan åtgärdas till framtida träffar.

Den här typen av attacker visar återigen på hur viktigt det är att svenskar organiserar sig, att vi köper upp våra egna lokaler och bygger upp våra egna svenska, säkra områden. Det är Det fria Sveriges mission och vi är mer beslutsamma än någonsin att göra det som måste göras.

Mediakontakt: [email protected] eller 08-51 97 16 31.

Administratören

Administratören

Lämna gärna en kommentar!

25 kommentarer på “Informationsmötet i Lund attackerades av vänstern

   1. ”Slå tillbaka” på ett finurligt sätt som inte kan slå tillbaka på oss. Vi måste överlista vänstern så att dom inte har något att komma med.

 1. Analysen är inte svår gällande extremvänstern. Vi är, tack och lov, betydligt smartare och Dans resonemang är klokt i sammanhanget.

 2. Det är viktigt att inte vika ned sig trots motståndares försök till att stoppa oss. Om möjlighet finns bör vakter anlitas. Om inte så kan jag själv, och säkerligen andra män inom DFS tänka sig att agera sköld för att försvara vår rätt att leva som vi vill.

 3. Men är det en missuppfattning av pk-media och vänstern att lokalen var bokad till en privat tillställning och inte till ett sverigevänligt informationsmöte?

  1. De vet mycket väl om vad som sker, tro inget annat.
   Saker och ting utvecklas exakt enligt vänsterns och de övriga vithatande antisvenskarnas önskemål så frita dem inte från ansvar.

 4. Att dom inte skäms, jo det gör dom förmodligen då dom är maskerade, fega personer som inte står för vad dom gör. Vänstern kan aldrig stoppa förenings-Sverige, svensken är ett föreningsälskande folk.

  Nästa träff blir vi ännu fler, väl mött. Ser verkligen fram emot nästa medlemsmöte.

  Hoppas att de skadade är väl omhändertagna, samt att polis nogsamt söker på olika forum om vilka de maskerade våldsverkarna är, den som söker ska finna. Demaskera de maskerade.

 5. Det är fruktansvärt att det finns så galna människor inom vänsterpöbeln. Så galna att de på allvar vill skada
  andra människor för att de har åsikter som vänstern inte vill ska nå ut. Skönt att skadebilden är relativt begränsad.
  Detta borde ge rubriker som väcker människors avsky mot vänstermupparna men i dagens media blir det antagligen
  bara några rader av typen “bråk vid nazistmöte”.

 6. Vänstern och dess anhängare visar återigen sin fula nuna.
  De hatar Sverige och vill tydligen inget hellre än utplåna allt med vårt land.

 7. Ett tips är att inte berätta adressen för mötet förrän personen har betalt biljett. Ett annat tips är att ni möter upp på ett speciellt ställe innan mötet för att sedan gemensamt går till lokalen, för att minska personskador.

  1. Båda dessa saker gjordes, plus ett antal andra säkerhetsåtgärder. Vi håller just nu på och utreder var det kan ha brustit och har redan vidtagit ett antal nya åtgärder inför kommande arrangemang.

    1. Det kan likaväl vara så att de svenskhatande rödingarna ringt runt till olika lokaluthyrare och låtsas som att de vill hyra en lokal under söndagen och fått reda på vilka som redan är bokade/upptagna och därigenom lokaliserat platsen.

 8. Den kognitiva dissonansen är helt uppenbar hos extermvänsterns zombies. Hade de haft tillstymmelse till logik hade de även attackerat andra etniska intresse föreningar innan de gav sig på DFS. De inser inte att överiga etniska intresse föreningar utgör ett lika stort hot mot deras månkulturella utopi. Vi kommer få se flera attacker i framtiden räkna med det. Vi måste därför vara redo att resolut försvara oss visa att vi inte viker ner oss. Vänster zombiesarna kommer då välja andra mål då de alltid följer minsta motsåndes lag. Väl agerat i Lund kamrater.

  1. Denna mångkultur det talas så fint om är endast deras verktyg för att krossa det de hatar och det en gång för alla: nämligen den västerländska civilisationen.
   Dessa grupper verkar inom Europas alla länder för att bryta ner land för land och vidöppna deras gränser för att slutligen utplåna oss.
   Så det är inte så konstigt man här i Sverige i första hand och endast angriper de partier, föreningar och individer som värnar etniskt svenska intressen och mål och det med våld.
   Dessa vänsterautonoma hatar väst, Europa och vill krossa det till varje pris.
   Man hatar sitt eget etniska och kulturella ursprung och de som vågar säga emot ligger väldigt illa till.

 9. Jag börjar undra om det finns infiltratörer eller tjallare inom våra led. Vänstern är i sina dödsryckningar och är desperata. Dan har självklart rätt att det måste vidtagas och det måste ske skyndsamt.

  1. Jag är relativt säker på att det är ett problem i sydväst men då jag inte har tillgång till relevant data kan jag inte garantera att det är så.

 10. Det är ju helt knäppt att Vänstern ger sig på en Svensk intresseförening, vad vill man åstadkomma med det?

  Konstigt att man inte redan gett sig på andra kulturföreningar eller hembyggdsföeningar som arbetar för bevarandet av det Svenska arvet, men det kommer väl snart det också..

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X