Julstämning i mångkulturens Europa

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Julmarknader hör julen till i Europa och varje land har sin unika särprägel på hantverk och mat. Vilken julmarknad som är bäst går inte att säga, men ett är säkert inför 2017, i viss länder är det inte som vanligt.

Julmarknader hör julen till i Europa och varje land har sin unika särprägel på hantverk och mat. Vilken julmarknad som är bäst går inte att säga, men ett är säkert inför 2017, i vissa länder är det inte som vanligt.

Som vanligt betyder julmarknader med en massa människor som kommer och går, barnfamiljer, äldre och par trängs och en eller annan konstapel kan synas i mängden (det kan dyka upp en ficktjuv kanske, eller någon som smakat litet för mycket på glöggen). Värre än så var det inte förr.

Men inte mycket är som vanligt i Västeuropa när julmarknaderna slår upp portarna 2017. Något sticker ut, något som inte är som vanligt, något som skaver i sinnet och gör så att julstämningen inte riktigt infinner sig.

[clickToTweet tweet=”Betongsuggor och beväpnad polis bevakar julmarknader i mångkulturens Europa. God jul!” quote=”Betongsuggor och beväpnad polis bevakar julmarknader i mångkulturens Europa. God jul!”]

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kort sagt är det som så: I de länder som bröstar upp sig för att vara mångkulturella och där massinvandringen är ett faktum så är säkerheten i fokus. Betongsuggor och stridsberedda poliser trängs med pepparkaksgubbar och julpynt.

Är detta ett pris värt att betala? För vad? För öppna gränser? Alldeles för många verkar tycka det eftersom de fortsätter att stödja den politik och de politiker som nu också sett till att döda julstämningen för oss – precis som deras politik de facto orsakat död och förödelse på riktigt.

Ska vi tacka alla er som röstat på de etablerade partierna under åren? Ska vi respektera er som gör det nästa gång? Ska vi tolerera er som fortsatt driver på för den politik som lett oss dit vi är idag?

Betongsuggor och beväpnade poliser på julmarknaden. Är det ett pris värt att betala för mångkultur och massinvandring?

Glöm det! För egen del har jag inget – INGET – till övers för er utan kan bara citera Tegnér: ”om du viker ett steg tar du avsked från oss det är lagen, gör sen som du vill.” Ni är inte vi, ni är inte svenskar och ni kommer lämnas bakom när vi bygger det fria Sverige.

Etablissemanget ger sig på Ungern, Polen och andra länder som säger nej till mångkultur. EU hotar dem, vill straffa dem, vill tvinga på dem massinvandring.

De ska inte få ha julmarknader utan betongsuggor, de ska inte slippa terrorism eller moskéer med böneutrop. De ska minsann ha det lika jävligt som vi…

Dina och mina barns minnen från barndomens julmarknader kommer inte vara som våra. Kanske får de till och med sig ett eller annat traumatiskt minne efter bombdåd eller skenande lastbilar; en skjutning kanske eller någon knivattack.

Men det är väl också värt det?

Vi önskar eder alla en fröjdefull jul!

Magnus Söderman

Magnus Söderman

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X