Kampanj för att stoppa förfalskningen av vår historia

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Det fria Sverige har idag tagit initiativ till ett första steg i en protest mot förfalskningen av vår historia. Just nu samlar vi in namn till en protestlista mot Astrid Lindgrens världs svenskfientliga rekryteringspolitik och försök att svartmåla vår historia.

Just nu söker Astrid Lindgrens värld nya barnskådespelare för nästa säsong. I arbetsannonsen gör man det klart och tydligt att man allra helst vill se ickesvenska sökande, eftersom att det ”berikar” dem.

Detta är inte bara en direkt diskriminering av svenska barn, det är också ett sätt att försöka svartmåla svensk historia.

Astrid Lindgrens berättelser må vara fiktion, men de utspelar sig i ett historiskt Sverige – ett Sverige som inte var ”mångkulturellt” i den mening man talar om det idag; som inte vara fullt med utomeuropeiska invandrare eller muslimska män och kvinnor. Genom att aktivt lyfta in skådespelare som inte är svenskar i den här miljön försöker man lura i våra barn att Sverige alltid har sett ut så här, något som helt klart inte är sant.

Vi kräver att Astrid Lindgrens värld genast avslutar försöket att bokstavligen svartmåla vår historia, och obönhörligen upphör med att diskriminera svenska barn.

Vi uppmanar också alla svenska barnfamiljer att bojkotta Astrid Lindgrens värld så länge de fortsätter med denna svenskfientliga rekryteringspolitik.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Kampanj för att stoppa förfalskningen av vår historia

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X