Kiwi och skaldjur i Göteborgs skärgård — Ännu en lyckad medlemsfest med Det fria Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Sommarsverige visade sin vackraste sida när ett 30-tal medlemmar i går samlades på en ö i Göteborgs skärgård för att äta skaldjur och knyta nya vänskapsband. För underhållningen stod förstås Kiwi.

Sommarsverige visade sin vackraste sida när ett 30-tal medlemmar i går samlades på en ö i Göteborgs skärgård för att äta skaldjur och knyta nya vänskapsband. För underhållningen stod förstås Kiwi.

Den snabba båten från Saltholmen tog oss i förtruppen till vår ö på en halvtimme och sedan tog det en kvart att promenera till restaurangen där vi abonnerat den inglasade verandan.

Det fria Sverige är en förening för alla generationer. Här syns lilla Ingrid med sin stora namne!

Några timmar senare hade Daniel Frändelöv varit och hämtat medlemmarna vid samlingsplatsen och verandan fylldes med glada DFSare. Skaldjuren var (enligt dem som åt sådana) fantastiskt goda.

När Kiwi stämde upp i ”Svenskar är vita” blev dock en del av de övriga gästerna på restaurangen en smula upprörda. Sådana chockerande saker hade de aldrig hört och ville heller inte höra, varför de stängde alla fönster som vette ut mot deras uteservering. Håhåjaja.

Vi andra dansade och skrålade med och underhållningen avslutades förstås med nationalsången i vilken Kiwis dotter Havanna sjöng med. Trogna lyssnare av Nyhetssvepet med Ingrid & Conrad känner väl till Havannas fina röst.

Nu ser vi fram emot politikerveckan på Gotland första veckan i juli, där delar av Det fria Sveriges styrelse kommer att vara på plats med föreningens kampanj för att legalisera pepparsprej. Och den stora sommarfesten 28 juli förstås. Mer information om den kommer här framöver.

 

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

2 kommentarer på “Kiwi och skaldjur i Göteborgs skärgård — Ännu en lyckad medlemsfest med Det fria Sverige

  1. Tack för en grymt lyckad skärgårdsutflykt med såväl skaldjur, skummande öl som underhållning i såklart goda vänners lag.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X