Kvinnor tränade självförsvar i Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Söndagen den 21 oktober samlades tretton kvinnor i olika åldrar för att lära sig självförsvar genom en nybörjarkurs i självförsvar med professionella instruktörer.

Kursen tog plats i Drottningholms vackra park, vilket ledde till en del nyfikna blickar från förbipasserande turister. Bland annat ett gäng japaner stannade upp och såg mycket förundrade ut över de svenska kvinnorna som slog mot mitsar och tränade grepp i den bitande oktoberkylan.

Men det var inte bara att träna slag, utan också att lära sig om tekniker, tankesätt och hur man tar sig ur olika situationer som kan uppstå i den mångkulturella verkligheten. Den avslutande övningen var en gruppövning där kvinnorna fick prova på att försvara sig i ett ”snurrigt tillstånd”. Övningen lockade till skratt och tack vare mycket pepp och glada rop blev det en utmärkt avslutning på dagen.

Fler tillfällen att lära sig självförsvar i föreningens regi kommer framöver, båda för män och kvinnor. Om du inte redan är medlem så kan du lösa medlemskap idag, och därmed ha möjlighet att delta på kommande evenemang.

Ida, arrangörsgruppen Stockholm

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X