Låt inte ditt barn bli nästa Wilma

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
17-åriga Wilma är död. Huvudmisstänkt är hennes kurdiske pojkvän. Låt inte ditt barn bli nästa Wilma, lär dem hur de minimerar riskerna — det är ditt ansvar som förälder!

Många engagerade sig i sökandet efter den mördade Wilma Andersson. En 17 år ung flicka från Uddevalla som försvann för snart en månad sedan, och som polisen ännu bara hittad kroppsdelar av.

Trots att vi inte vet alla detaljer än, så tyder allt på att hon blivit utsatt för ett bestialiskt mord. Dessutom vet vi att den huvudmisstänkte är hennes kurdiske pojkvän.

Tyvärr är det inte första gången vi läser om svenska flickor och kvinnor som mördas av sina utländska partners, eller utnyttjas sexuellt eller på andra sätt faller offer för maniska kontrollbehov.

Den som vill kan invända och säga att svenskar också mördar, att svenskar också kan vara riktiga svin. Detta är så klart helt sant, men när det gäller grov våldsbrottslighet har vi en otrolig överrepresentation av män från Nordafrika och Mellanöstern — samma sak när det gäller sexualbrott.

Minimera risken för dina barn

Risken att råka ut för något hemskt, likt Wilma, är alltså väsentligt högre om du väljer en partner från de här regionerna. Men det finns olika sätt att minimera risker. Det går att skydda sig mot mångkulturens fasor.

Däremot kan vi inte lägga det ansvaret i första hand på sjuttonåriga flickebarn. Det är här är föräldrarnas, och framförallt fädernas, absoluta ansvar kommer in i bilden. Självklart är en viktig grund att familjen håller ihop, men det krävs mer än så.

Enligt uppgift är delar av Wilmas familj starkt engagerade för utlänningars väl i Sverige. Det är mycket möjligt att det är genom dessa familjemedlemmar hon lärt känna den misstänkta mördaren. Helt klart är åtminstone att övertygelsen om att det är en bra idé att umgås med dessa människor kommer från de värderingar hon fått med sig hemifrån.

För Wilma är det redan för sent, vi kan bara sörja, minnas och gå vidare. Men för hundratusentals andra svenska barn som nu växer upp finns fortfarande en möjlighet.

Det är föräldrarnas ansvar

Vi som föräldrar måste ta vårt ansvar. Vi måste lära våra barn om de faror som lurar därute. Vi måste lära dem hur de minimerar riskerna.

Så därför: Lär dina barn att i första hand umgås med andra svenskar och skandinaver, i förlängningen med andra européer. Lär dem att vara på sin vakt gentemot människor ur riskbenägna grupper.

Lär dem stolthet över deras arv och ge dem en förståelse för deras plats som en länk i en kedja som sträcker sig in i evigheten.

Flytta ifrån städerna så snart ni kan, omgruppera med andra svenskar på landsbygden och organisera er i Det fria Sverige. Håll barnen borta från nattklubbar och andra institutioner där riskerna att utsättas för ondskan är extra hög.

Gör vad du kan för att ge dina barn en trygg, harmonisk och nationalistisk uppväxt tillsammans med mamma, pappa och många syskon.

Vi kan aldrig skydda dem från allt, men vi kan ge dem bästa möjliga förutsättningar.

Wilma fick aldrig de förutsättningarna. Tvärtom fylldes hon med hemsk propaganda från de hon ska kunna lita på.

Det blev hennes död.

Vila i frid unga flicka. Din död ska inte få vara förgäves — istället ska den stå som en påminnelse till hundratusentals andra flickor.

Skydda dig själv, välj ditt eget folk.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X