Madeleine Sjöstedt måste avgå omedelbart

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Madeleine Sjöstedt är generaldirektör för Svenska institutet och svenskfientlig aktivist. Nu har det avslöjats hur hon försöker locka fler utlänningar till Sverige genom att lova dem höga bidrag.

I dagarna har det åter uppmärksammats hur svenska myndigheter gör reklam för Sverige utomlands genom att lova stora bidrag till alla som flyttar till vårt land. Den här gången är det hemsidan sweden.se, som drivs av myndigheten Svenska institutet.

På hemsidan skriver man bland annat på arabiska om generösa bidrag till familjer med många barn, hur man kan få tand- och läkarvård nästan avgiftsfritt även om man aldrig betalat skatt här, och så passar man på att förklara att även om man får avslag på sin asylansökan så kan man fortsätta leva som ”gömd” och utnyttja det svenska välfärdssystemet.

Detta är inte förvånande för oss som sedan länge genomskådat Sverige AB, alltså den maktapparat som sedan åtminstone 1975 ockuperar Sveriges riksdag och myndigheter. Dessa har nämligen inte svenskarnas intressen för ögonen, utan har helt andra syften med sin verksamhet.

Generaldirektör för Svenska institutet är liberalen Madeleine Sjöstedt. Från sin lyxvåning på Södermalm arbetar hon aktivt för att underlätta och påskynda folkutbytet av svenskarna. Förutom sitt engagemang i myndigheten är hon också djupt involverad i svenskfientlig media, som verklig huvudman och delägare i ett trettiotal bolag knutna till bland annat MittMedia, Dala-Demokraten och 24-koncernen.

Sjöstedt är en uttalad fiende till att svenskarna ska ha ett eget hemland, och i sin roll som generaldirektör för Svenska institutet försöker hon nu locka hit miljontals utlänningar för att leva på svenskarnas skattepengar.

Det råder inget tvivel om att Sjöstedt omedelbart måste avgå, och att alla ansvariga för att hon har kunnat få en politisk position måste göra detsamma.

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Madeleine Sjöstedt måste avgå omedelbart

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X