Muslimattacken på Tommy Robinson påminner oss om vikten av organisering

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
En video när hundratals muslimer försöker skada och mörda barn, kvinnor och äldre i samband med att Tommy Robinson håller ett möte påminner oss om den viktigaste insikten av alla.

Hundratals muslimer organiserar och maskerar sig för att i grupp bege sig till ett tillståndsgivet politiskt möte under en valkampanj. De är inte där för att diskutera, eller ens protestera; utan för att med våld försöka skrämma människor till tystnad.

Mötet som anordnades av Tommy Robinson, kandidat till Europaparlamentet för UKIP, hölls medvetet i ett område långt bort från de muslimska enklaverna. Men som vi kan se i videon nedanför så väljer den lokala polisen att eskortera den maskerade pöbeln till mötet.

Väl på plats kastas det sten och man försöker attackera mötet, gråtande barn hamnar mitt i projektilregnet och skräckslagna föräldrar tvingas fly i bilar med sina småttingar.

Det är scener som påverkar. Men framförallt så är det scener som påminner oss om att mitt i alla galenskaper och tokerier från politiker och kulturetablissemang så finns en stenhård verklighet där främmande, fientliga folk organiserar sig på europeisk mark.

Detta har pågått länge, och vi ska inte tro att dessa folk kommer visa någon som helst barmhärtighet om de ges chansen att förtrycka oss. Se filmen ovan för en försmak av vad som händer när organiserade muslimer väljer att attackera vita engelsmän; man kastar urskiljningslöst stora stenar mot kvinnor, barn och äldre.

Självklart är detta fenomen inte heller isolerat till England eller Storbritannien, utan vi ser liknande saker i hela världen där man drabbats av mångkultur.

Det är dags att svensken på allvar förstår att den situation vi tvingats in i inte bara innebär ökad brottslighet, sämre ekonomi och begränsad frihet – utan faktiskt innebär ett existentiellt hot för oss som folk. Även vi måste organisera oss och med full kraft vara beredda att försvara och avancera våra kollektiva intressen.

Vi i Det fria Sverige vill organisera den fria svensken, vara en intresseförening för vårt folk och se till att vi står rustade inför den allt hårdare framtid som väntar oss.

Sit inte vid sidlinjen, engagera dig.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X