Muslimsk by eller Svenskarnas hus?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Nu är det dags att vi alla lägger in en högre växel och ser till så att vi kan etablera vårt första Svenskarnas hus. Det får vara slut med att vi svenskar hamnar på efterkälken ännu mer när det gäller våra egna platser i vårt eget land. Semestern är slut och nu är det dags att se den stora bilden igen.  

Nu är det dags att vi alla lägger in en högre växel och ser till så att vi kan etablera vårt första Svenskarnas hus. Det får vara slut med att vi svenskar hamnar på efterkälken ännu mer när det gäller våra egna platser i vårt eget land. Semestern är slut och nu är det dags att se den stora bilden igen.  

Föreningens nättidning Svegot rapporterade här om dagen om Rabie Karam. Han är muslim och äger en friskola i Göteborg och ska nu expandera. Enligt Gefle Dagblad så finns det kopplingar till radikal islamism. Förutom att öppna ytterligare friskolor har han en annan vision – en by på svenska landsbygden, i Garpenberg i Dalarna. Karams egna ord:

”Min ide är att skapa ett litet nytt samhälle i Garpenberg som ligger 19 km bort från Hedemora. Alla som ska bo i byn ska jobba med fisk odling /… / varje familj ska ha eget växthus att odla fisk och isbergssallad. Alla våra produkter ska vara organiska /… / Jag har höga krav för de som vill flytta till byn. Viktigaste krav är att de som vill bo i byn ska klara vår fiskodlingsutbildningkurs.” 

Det kommer inte vara svenska familjer som flyttar till hans by, det kan vi vara på det klara med.

Det finns åtskilliga moskéer i Sverige redan, och kulturföreningar med sina samlingslokaler. Därtill är varje fritidsgård en plantskola för Sjuklöverns sociala experiment. Vi svenskar då? Vi nationalister?

Nej, vi har ingen plats som är vår – i alla fall ingen som är till allmänhetens kännedom och som utgör en central punkt för svensk strävan. Vi har ingen plats som vi äger, där vi kan göra vad vi vill. Vi har ingen plats där svenskar kan samlas för föredrag eller gemenskap. Rabie Karam har redan en friskola, snart en till och en by på väg.

Det framtida Sverige kommer inte automatiskt att tillhöra svenskarna. Redan i dag finns det områden som inte är Sverige – förorter där svensk lag är satt ur spel och skyltarna i butikerna är på främmande språk. Sverige kommer att bli mer uppdelat än det är i dag. Redan nu ser vi hur framförallt islam flyttar fram positionerna. Inte bara i städernas förorter utan på landsbygden, i små kommuner som avfolkats.

De bygger sina församlingar, de har sina lokaler och nu vill en bygga en egen by.

Om de vill ha Sverige mer än oss så kommer Sverige att bli deras. De har redan tagit delar av vårt land ifrån oss och vi har fortfarande inga platser som är våra. Ingen av oss har ett hus att gå till som ägs och drivs av nationella svenskar. Det är kalla fakta.

Så behöver det inte vara och nästan som genom ett trollslag kan vi göra något åt det. Vi som är medlemmar i Det fria Sverige. Om var och en av oss sätter in 500 kronor till insamlingen för Svenskarnas hus i dag så skulle vi över en natt ha nått målet om en miljon kronor. Då kan vi, med största sannolikhet, ha det första Svenskarnas hus innan årskiftet.

Föreningen har redan varit med i flera budgivningar på intressanta objekt, men andra har kunnat bjuda över oss. Det är den krassa ekonomiska verkligheten.

Jag är förbannat trött på att läsa om en ny moské, om en ny lokal för den ena eller andra minoriteten. Jag är less på att höra hur nationella blir av med en lokal inför en konferens eller en social tillställning. Jag är less på att vi som opposition spenderar tiotusentals kronor varje år på hyrespengar till lokaluthyrare som mer än gärna upphäver kontrakt om vänstern ringer dem.

Ett Svenskarnas hus skulle lösa många bekymmer i ett nafs och ett skulle snart följas av flera. Tänk om vi kunde läsa om att våra egna hus öppnas, i stället för moskéer. Det skulle vi kunna, om vi vill det tillräckligt mycket och investerar i visionen vi delar. För det gör vi väl? Kommer Karams muslimska by i Garpenberg bli verklighet innan Svenskarnas hus? Bevara oss för den framtiden!

Var med och göra Svenskarnas hus till verklighet

Tryck här och lämna din gåva! 

Magnus Söderman

Magnus Söderman

Lämna gärna en kommentar!

6 kommentarer på “Muslimsk by eller Svenskarnas hus?

 1. Det vore bra om vi svenskar kunde ”köpa” upp en hel by. Men vi måste ju arbeta för att kunna betala för oss. Ett problem som muslimer inte har, dessutom kommer dom få rejäla bidrag för detta. Dessutom ”odla fisk och sallad i växthus”. Det är väl bara svenska myndigheter som tror att det är sanning. Snarare blir det ett träningsläger för terrorister.

 2. Donation avklarad, låt oss snarligen uppnå vårat mål så att vi kan påbörja det riktiga arbetet!

 3. Nej, problemet är att folk inte skänker tillräckligt med pengar. Gör det så vi får vårt hus!!
  Huset betalas inte av sig själv. Jag har lagt över tusen spänn. Lägg pengar för fan så vi får detta jävla hus som är svenskarnas!

  Spelar ingen roll var det ligger, signalvärdet är det viktigaste. Att det finns ett hus för svenskar, inköpt utan korrumperad skatteöverföring som sker till främlingar.
  Se till att köpet sker nu, i det snaraste. Finns hur många som helst som vill se oss misslyckas, ge dem inte det nöjet. Skänk pengar för böveln!

  Låt inte muslimer visa hur man skapar hus, byar eller moskéer. Visa att vi svenskar är rädda om oss själva.

 4. Den Svenska liberalismen gör det möjligt för främmande folk att köpa hela samhällen och utvecka dessa i deras egen riktning, ingenstans verkar det som att det rycker till i machetterna hos vår militär som är satta att skydda landet ifrån invation ifrån främmande makt..

 5. Vi måste se framåt för svenskarnas delar av Sverige, För helt klart så tar de över vårt land om vi inte agerar. Det är vårt land som vi inte ska ge upp. Det är ju en invasion. Det känns som en mardröm. Jag väntar på att det sovande svenska folket vaknar.

 6. Hejsan, jag ar svensk men har inte bott i Sverige de senaste 35 aren. Jag onskar er alla mitt basta med Svenskarnas Hus! Det ar verkligen pa tiden att svenskarna far tillbaka sitt land!! Go Sweden!!!

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X