Kryptovalutor är framtiden enligt många, varför Det fria Sverige ser det som ett självklart steg att nu möjliggöra att du nu kan bli medlem, handla i vår butik och ge gåvor i de flesta av de stora kryptovalutorna.

Från och med idag kan du lösa medlemskap och handla i vår butik med ett stort utbud av kryptovalutor. Systemet är automatiserat, så om du betalar ditt medlemskap med kryptovaluta så är ditt medlemskap aktivt så fort betalningen godkänts (normalt sett 1-15 minuter beroende på vilken kryptovaluta du använder.

Fördelarna med att använda kryptovalutor är många; inte minst att vi på så sätt kan frigöra oss än mer från banksystemet och bli oberende av politiska förföljelser från aktörer som PayPal eller kreditkortsleverantörer.

I dagsläget accepterar vi följande kryptovalutor: Etherum, Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash och Ethereum Classic.

Dessutom har vi gjort det enklare och säkrare att donera med dessa kryptovalutor.

Vi förstår så klart att det i dagsläget bara är en liten skara som än så länge förstår och använder kryptovalutor, och planerar därför att hålla utbildningar i ämnet. Om du är intresserad av kryptovalutor och vill lära dig mer kan du lämna din e-postadress här nedanför, så kommer du få mer information när utbildningarna närmar sig (dessa kommer till en början alla ske online, via så kallade webinars).


Vill du lära dig mer om kryptovalutor?


22 Shares

2 kommentarer på “Nu kan du handla, donera och lösa medlemskap med kryptovalutor

  1. Bra men DFR borde äver starta en separat insamling med utsedda ekonomer som kan investera i kryptovalutor. Ettt separat konto dit vi kan donera och investera pengarna i kryptovaluta. Har vi flyt så kan vi inom några år fått pengarna att växa till flera nya hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *