Ny skrift om Det fria Sveriges framtid

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Direkt från tryckeriet kommer en ny skrift från föreningen Det fria Sverige — denna gång med en blick mot möjliga framtidsscenarier för Sverige och Det vita västerlandet, och framförallt hur föreningen kan svara upp mot de utmaningar som följer.

När Det fria Sverige lanserades för nästan exakt år sedan gjorde vi det med en storslagen, långsiktig vision — att bygga upp alternativa strukturer till den sönderfallande svenska staten. Men samtidigt som vi talade om den stora visionen i mer generella termer, satte vi också upp konkreta kortsiktiga mål. Ett av dessa mål var inköpet av en fastighet som kan fungera som det första Svenskarnas hus, en fastighet som vi nu också har köpt och där arbetet pågår för fullt för att renovera och färdigställa.

Vi har många konkreta delmål att uppnå de kommande åren, men samtidigt måste vi också ha ögonen på den stora visionen för framtiden. Därför har föreningen tagit fram en liten skrift (50 sidor i litet pocketformat) som på ett enkelt men viktigt sätt går igenom några olika framtidsscenarier. Dessa scenarier ligger sedan till grund för att förklara varför ett engagemang i Det fria Sverige är ditt bästa val i en sådan framtid.

Skriftens innehåll

Olika framtidsscenarier

  • De stora rörelserna går att förutsäga
  • Sveriges framtid
  • Vi lever i förändringen
  • Vi har bara varandra

Det rätta vägvalet

  • Vi är inte problemorienterade
  • Fokus på problemlösning
  • Vi bygger underifrån
  • DFS är alltid rätt

Skriften finns nu till försäljning för 49 kronor och beställer du innan 1 december så bjuder vi på frakten. Du kan också passa på att beställa 10 stycken för inköpspris på en gång och dela ut till vänner och bekanta. I december kommer även du som ännu inte är medlem att kunna köpa skriften, men då tillkommer frakt på 39 kronor. 

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Administratören

Administratören

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Ny skrift om Det fria Sveriges framtid

  1. En strimma ljus i en annars mörk framtid. Börjar redan tänka konstruktivt och lösningsfokuserat. Det är lätt att bli bitter. Tack

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X