Ny stödbutik för föreningen öppnad

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
En butik med kläder, accessoarer och dekokorationer för hemmet med DFS-tema har nu sett dagens ljus. Varje köp hjälper dessutom föreningen med vårt ideella arbete.

Vi har nu slagit upp portarna för DFS-butiken, en nätbutik med kläder, accessoarer, dekorationer och annat där allt överskott går direkt in i vår förenings ideella verksamhet.

Förhoppningen är att butiken ska kunna bli ännu en inkomstkälla för föreningen, enligt devisen ”många bäckar små”, samtidigt som vi vill ta fram snygga och användbara produkter för medlemmar och sympatisörer med föreningens logotyp, slagord och bildspråk på.

Framöver kommer bara medlemskap, informationsmaterial och skrifter gå att beställa via föreningens vanliga hemsida, och allt annat komma hamna i DFS-butiken.

Om du vill vara med och utforma designs eller ta fram produkter, hör av dig till [email protected] så kan du bli en del av vår arbetsgrupp!

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X