Nya öppettider i Svenskarnas hus — och medlemspub en gång i månaden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Från och med nästa vecka håller huset öppet onsdagar och fredagar 16-20 eller efter överenskommelse.

På styrelsemötet som hölls förra veckan (protokoll publiceras under tisdagen) beslutades om förändrade öppettider i Svenskarnas hus. Anledningen är så väl de många önskemålen om kvällsöppet samt ett försök att optimera tiden för de som arbetar i huset.

Från och med nästa vecka är huset öppet för allmänheten onsdagar och fredagar mellan 16:00-20:00. Du som är medlem i föreningen eller prenumerant på Svegot kan på onsdagar stanna kvar efter 20:00 när Stambordet sänds om du önskar. 

Dan Eriksson, ordförande i Det fria Sverige, förklarar de ändade öppettiderna:

”De som arbetar till vardags i Svenskarnas hus har massor av uppgifter att sköta. De är alla aktiva i arbetet med Svegot, men det är också saker i huset som löpande måste skötas. När huset håller öppet under dagtid är det väldigt svårt att planera arbetet, eftersom det kommer in folk som behövs tas om hand om, och då måste man lägga alla andra uppgifter åt sidan. Förhoppningsvis kan vi i framtiden ha fler personer på plats som hjälper till i huset, och då ha öppet även på dagtid, vilket varit väldigt uppskattat hittills.”

Den sista fredagen varje månad kommer det dessutom hållas en medlemspub i huset. Från 20:00 är det alltså bara medlemmar som kan vara kvar, och så håller vi öppet fram till ungefär midnatt. Den första medlemspuben hålls den 25 oktober.

Om du vill besöka huset på dagtid så går detta bra efter överenskommelse. Ring gärna någon eller några dagar i förväg på 08-15 97 16 31 eller skriv till [email protected] så att vi kan se till att inte bara vara på plats utan också avsätta tid för dig.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X