Över en halv miljon insamlat till Svenskarnas hus

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
En viktig milstolpe nådd!

Idag, den första maj 2018, gick vår insamling till det första Svenskarnas hus över en halv miljon och vi är därmed halvvägs till insamlingsmålet. Efter två generösa donationer under tisdagen, på 2000 respektive 3000 kronor, kunde denna viktiga milstolpe uppnås. Vårt mål är att nå insamlingsmålet på en miljon kronor innan året är slut, och än så länge ligger vi alltså helt i linje med målet.

Samtidigt pågår mycket annat arbete i föreningen, inte minst med föreningens nättidning Svegot och de många arrangemang som nu arrangeras runt om i landet. Tillsammans med de ständigt växande intäkterna i form av medlemsavgifter har föreningen kunnat bygga en stark ekonomisk ryggrad och när nu rutiner börjat komma på plats har också maskineriet på allvar börjat rulla.

I juni lanserar vi vår första kampanj, som du kan höra mer om i senaste medlemspodden, och från och med i sommar kommer vi också dra upp på intensiteten i våra medlemsträffar. I bakgrunden arbetas också på en helt ny hemsida för föreningen.

Det är en ynnest att få vara en del av en förening som andas så mycket framåtanda och där vi hela tiden letar kreativa lösningar på de många problem och utmaningar som vi ställs inför. Att insamlingen till Svenskarnas hus fortsätter att gå starkt framåt är av yttersta vikt, då det första huset kommer kunna öppna upp för otaliga nya möjlighet för oss att genomföra föreningens mål och bygga vidare på dess storslagna vision.

Vi har redan kollat på två intressanta objekt, men tyvärr var inget av dem rätt för de högt ställda krav vi har på föreningens första fastighet. Vi fortsätter dock hålla ögonen öppna, och hittar du något till salu som du tror skulle kunna passa för föreningens verksamhet, tveka inte att höra av dig med ditt tips.

Stort tack till alla er som gör föreningen möjlig. Till de dryga 1050 som löst medlemskap i föreningen, till de över 900 som löst prenumeration på Svegot Plus och inte minst till de nästan 400 personerna som donerat till Svenskarnas hus. Ni är fantastiska och tillsammans är allt möjligt.

Länge leve det stolta svenska folket! Länge leve Det fria Sverige!

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X