Protokoll från styrelsemöte 31/7

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Styrelsen beslutade bland annat om ny vice ordförande, nästa års Almedalen och en temporär lokal i väntan på Svenskarnas hus.

Styrelsen beslutade bland annat om ny vice ordförande, nästa års Almedalen och en temporär lokal i väntan på Svenskarnas hus.

Ladda ned fullständigt protokoll

Du måste vara medlem för att ladda ned det fullständiga protokollet. Lös medlemskap idag och få direkt tillgång!

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Protokoll från styrelsemöte 31/7

  1. Mans skulle kunna tycka att medlemmar skulle strömma till Det Fria Sverige – men svenskarna är ett fyrkantigt folk som det tar lång tid på sej att slipas runda för att gå ner i ett runt hål. Det är bara att nöta på. Jag upplever det lite svårt att nå ut till folk med budskapet om föreningen och svenskarnas hus. Förmodligen beror det på ovanan av att tvingas tänka ”utanför boxen” se sanningen i vitögat och inse att statsapparaten INTE kommer att hjälpa folket. Det är smärtsamt på många plan. Jag skulle önska att fler kvinnor satt i styrelsen. Inte för att jag vill kvotera utan för att det är lättare för kvinnor att identifiera sej med andra kvinnor. Synd att Ingrid hoppade av – det var mest hennes ord i och med föreningens öppningstal då hon sa: det är så skönt nu behöver jag inte oroa mej för hur det går i valet – nu har vi ett alternativ och ett svenskarnas hus som gjorde mej så innerligt hoppfull. Jag begriper inte att hon kunde vända så fort. Men man kan ju inte tvinga någon att stanna kvar. Men hur som helst – jag hoppas att svenskarna vaknar innan det är för sent. All heder åt det jobb ni lägger ner på att försöka rädda Sverige och skydda svenskarna.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X