Räddningstjänsten behöver din hjälp

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Skogsbränder rasar runt om i Sverige och räddningstjänsten arbetar febrilt med att släcka dem. Detta angår oss alla och nu ber de oss om hjälp. Det fria Sverige uppmanar därför alla medlemmar som bor eller befinner i närheten av dessa bränder att – om de har möjlighet – anmäla sig som frivilliga till detta arbete.

Följande är publicerat på räddningstjänsten i Jämtlands hemsida

Om du har möjlighet att hjälpa till med släckningsarbetet i Pålsgård: Anmäl dig till Ragunda kommuns Kundcenter, telefon: 0696-68 20 00. Vi tar emot din anmälan klockan 8-16 och fördelar arbetspassen.

Ragunda kommun samverkar med Räddningstjänsten Jämtland angående organisationen av frivilliga som har möjlighet att delta i släckningsarbetet av branden i Pålgård.

Vi behöver organisera 20 personer per tillfälle vid följande klockslag:

Tisdag 17 juli: klockan 12, 16, 20, 24.
Onsdag 18 juli klockan 8, 12, 16, 20, 24.
Torsdag 19 juli klockan 8, 12, 16, 20, 24.

Du som medverkar ska ha fyllt 18 år och vara vid god hälsa, vara ändamålsenligt klädd och vara beredd på att gå i oländig terräng.

Hittills är det bara räddningstjänsten i Jämtland – oss veterligen – som har begärt hjälp från allmänheten. Men det skadar inte att kontakta berörda myndigheter och erbjuda din hjälp. RING INTE 112.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X