Regeringens amnesti är ett svek

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Att den svenska regeringen inte har det svenska folkets bästa för ögonen har stått klart för de flesta sedan länge. Dagens beslut om att låta de man kallat ”ensamkommande flyktingbarn” — vilket bara är en omskrivning för vuxna män (och i ett fåtal fall även kvinnor) — stanna trots att de saknar asylskäl, är ännu ett slag i magen på vårt folk.

De personer som berörs, drygt 8000, är sådana som fyllt 18 under väntetiden (cirka 2000 individer) och sådana som avslöjats med att ha ljugit om sin ålder och därför fått den uppskriven (cirka 6300 individer).

I den här gruppen, som bland annat gjort sig känd genom att ockupera mark på Mynttorget, vid Norra Bantorget och på Medborgarplatsen i Stockholm, finns massor av kriminella. Var helst dessa ”ensamkommande” valde att demonstrera blev droghandel och våld vardag, något som blev extra uppmärksammat efter att en av de demonstrerande knivhögg en polisman i nacken.

Dessa människor har från början inget att göra i Sverige. För det första för att de inte är svenskar, för det andra för att vi inte är första säkra land ifall de på riktigt vore flyktingar, och för det tredje för att de ljugit och bedragit för att lura till sig uppehållstillstånd.

Att Socialdemokraterna och Miljöpartiet nu ser till att dessa ska få stanna betyder att man skickar ännu en jätteräkning till det svenska folket — inte bara i direkt ekonomiska kostnader, utan även i än mer förlorad trygghet, säkerhet och som ännu ett steg i det medvetna folkutbytet som pågår.

Det finns inget som helst folkligt stöd för detta vansinne, men om vi ska försöka se något positivt i det hela så är det att Socialdemokraterna återigen visar sitt rätta ansikte, ifall någon fått för sig att de skulle ha tillnyktrat i invandringsfrågan.

Kom ihåg det när du står vid valurnan nästa år svensk. Men vänta inte till dess, ta ställning för ett svenskt Sverige genom att lösa medlemskap i Det fria Sverige idag och stötta vår verksamhet.

Vi kräver att varje beslut som fattas i den svenska riksdagen ska ha det svenska folkets bästa för ögonen. Allt annat är ett svek och bör leda till omedelbar avgång. Afghanamnestin är skam, den är fläck på Sveriges banér.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

4 kommentarer på “Regeringens amnesti är ett svek

 1. Landsförrädare en ren kriminell handling av sossarna och muslimpartiet dom gröna.. Det är bra att dom väljer sida bidragsinvandrare, ljugande skäggbarn före det svenska folket. En skammens dag.
  Mats

 2. Kan bara hålla med.
  Jag blev bara så knäckt när jag såg att att de beslutat att de ska få stanna och sarga vårt land som redan blöder och förstöra kvinnors liv. För det kommer garanterat bli en och annan grupp och överfallsvåltäkt p.g.a. detta beslut som inte hade hänt om det inte tagits.
  Rent statistiskt borde det bli så i alla fall, och jag säger som G.W. ”Jag litar på statistik!”

 3. Dessa män ligger troligen långt efter vårt lands jämlikhetstänk – trots #me too så ligger Sverige i topp vad gäller jämställdhet. De flesta svenska män vet att det inte är ok att antasta en kvinna. Fler män – större risk att någon/några råkar illa ut. Men den konsekvensen verkar inte beröra politikerna alls. I mitt hjärta gör det ont att tänka på.
  Dessutom – varför är inte dessa män hemma och skyddar sina mödrar, mor/farföräldrar, systrar, mot våld och och terror?

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X