Region Dalarna diskriminerar svenskar — bara ”nyanlända” ska få krisvård

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Det fria Sverige tänker aldrig acceptera svenskfientlighet, och Region Dalarnas beslut om att bara ge kris- och traumavård till utlänningar är ett typexempel på sådan.

På grund av ansträngt personalläge har Region Dalarna beslutat att bara asylsökande och nyanlända ska ha rätt till vård vid kris- och traumamottagningen. Detta är en enhet dit till exempel våldtäktsoffer söker sig, men nu ska de alltså stoppas från att få vård eftersom alla resurser måste gå till utlänningar

Att personalbristen och det ökande behovet av kris- och traumavård är ett direkt resultat av massinvandringen är självklart för de flesta. Men nu kommer alltså nästa slag i magen på svenskarna; vi blir degraderade till andra klassens medborgare i det land som våra förfäder byggt upp under tusentals år.

Vi i Det fria Sverige, det svenska folkets intresseförening, kan självklart aldrig acceptera det här. I ett första skede söker vi nu ditt stöd genom denna namninsamling, och ju större stöd vi har i ryggen, desto mer möjlighet kommer vi ha att sätta press på svenskfientliga aktörer.

Skriv under namninsamlingen du med, och hjälp till att sprida den till vänner och bekanta. 

Vägra acceptera svenskfientligheten!

Är Det fria Sverige någonting för dig?

Vi är en intresseförening för det svenska folket som med opinionsbildning, socialt arbete och etablerandet av våra egna lokaler, verksamheter och områden vill lägga grunden för en tryggare framtid för de svenskar som så önskar.
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Region Dalarna diskriminerar svenskar — bara ”nyanlända” ska få krisvård

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X