Rösta rätt! Rösta svenskt!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Nu är det knappt en månad kvar till valet och valkampen kommer att sätta igång på allvar vilken dag som helst. Affischer sätts upp, valstugor dyker upp och det mesta kommer att handla om realpolitik.

Nu är det knappt en månad kvar till valet och valkampen kommer att sätta igång på allvar vilken dag som helst. Affischer sätts upp, valstugor dyker upp och det mesta kommer att handla om realpolitik.

Det fria Sverige är inte ett parti och vi ställer inte upp i val. Men många av våra medlemmar är engagerade i nationalistiska partier och aktiva med att arbeta för dem. Det fria Sverige vill här komma med två råd inför valet.

Föreningen kommer inte att rekommendera ett specifikt parti framför något annat i år (däremot avråder vi från att rösta på partier som är fientligt inställda till Sverige och svenskarna). Däremot rekommenderar vi att varje medlem röstar rätt. Vad innebär då det? Att rösta rätt innebär tre saker:

  1. Rösta på ett parti som uttryckligen värnar Sverige och svenskarna.
  2. Rösta på ett parti som lyfter frågan om återvandring.
  3. Rösta på det parti som du är mest överens med.

Ett parti som inte öppet talar om Sverige som svenskarnas land och som förnekar själva existensen av det svenska är inte ett alternativ. Vi må ha olika åsikter om realpolitiska spörsmål, men det grundläggande, att Sverige är svenskarnas land, kan vi aldrig dagtinga med. Det är och förblir en grundbult. Det parti du lägger din röst på måste därför vara ett parti som uttryckligen står på svenskarnas sida och som vill sätta svenskarna först.

Med tanke på den demografiska situationen är det uppenbart att det inte räcker med minskad (eller helt stoppad) utomeuropeisk invandring till Sverige. Förutom att stoppa den måste vi också förmå utlänningar i Sverige att återvända hem. Därför är återvandring – repatriering – något som ”ditt” parti måste ha på dagordningen.

Sist men inte minst så ska du rösta på det parti som står dig närmast. Om du inte har koll på vad partierna du funderar på står för, ta reda på det. Läs deras information (och då inte bara den som är kopplad till valet), sök kontakt med deras företrädare och kräv svar på dina frågor.

När du gjort detta så kan du med gott samvete rösta på valdagen och veta att du röstat rätt – att du röstat svenskt.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X