Så här en dryg vecka efter valet vet vi fortfarande inte vilka som kommer bilda regering. Det kan bli den första regeringen där det gamla kommunistpartiet officiellt ingår, det kan bli en blocköverskridande regering och en del andra alternativ har flitigt diskuterats i medierna. Det enda som Sjuklöverns partier varit tydliga med är att man kommer skita fullständigt i 1135627 svenska medborgares röst och inte ge Sverigedemokraterna något inflytande — det parti som gick absolut starkast framåt i valet.

Så länge mätningar har gjorts har fler svenskar varit negativa än positiva till massinvandringen, och den enda gång svenskar fick folkomrösta i frågan röstade man tydligt nej vilket ledde till att svenskarna inte skulle få möjligheten att folkomrösta i frågan längre. 2016 visade en undersökning gjort av Demoskop att hela 70% av befolkningen tyckte att invandringen var för stor.

Vi talar här alltså om en tydlig folkopinion mot massinvandringen, vilket lagt grundan till att Sverigedemokraterna nu är Sveriges tredje största parti och fortsätter öka i varje val. Ändå säger Sjuklöverns företrädare att de ska vägra samarbeta med partiet.

Vi i föreningen Det fria Sverige, intresseföreningen för det svenska folket, kräver att sossar och moderater respekterar den svenska folkviljan och öppnar upp för ett samarbete med Sverigedemokraterna i riksdagen. Är man inte beredd att göra de parlamentariska eftergifterna, så bör man utlysa en folkomröstning om massinvandringen och det mångkulturella samhällsexperimentet så snart som möjligt där svenskarna på allvar får möjlighet att säga sitt i denna avgörande fråga.

926 Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *