Samordna aktiviteter med andra medlemmar i vårt interna system

Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp
Nu är valrörelsen över, och det är dags för Det fria Sverige att kliva fram ännu ett steg. För att underlätta för detta har vi skapat en plattform för våra medlemmar.

Du måste vara medlem för att läsa den här artikeln och för att delta i vårt interna system. Lös medlemskap idag och få direkt tillgång!

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

6 kommentarer på “Samordna aktiviteter med andra medlemmar i vårt interna system

  1. Hej Admin!
    Jag tänker bli medlem denna veckan, om några dar, men jag önskar icke-automatisk betalning av medlemsskapet, men i stället en påminnelse och sedan att jag personligen betalar varje år. Är det möjligt (jag hittar inga regler om det. (Jag bor i Australien.)
    Tack Cecil.

    1. Hej! Absolut. Betalar du med Swish eller Banköverföring så förlängs det inte automatiskt utan du får ett mejl med information om hur du förlänger. Om du betalar med kort är du tvungen att gå in och avaktivera automatisk betalning efter att du tecknat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}