Skogen efter branden – vandring i Hälleskogsbrännan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Det fria Sverige i Västmanland anordnade här om sistens en utflykt i Hälleskogsbrännan utanför Virsbo. Här en rapport från dagen.

Efter den stora skogsbranden i Västmanland 2014 har det hänt mycket spännande i skogen. Efter en skogsbrand uppstår nämligen en speciell miljö i vilken ovanliga och hotade arter trivs. För att kunna studera detta på nära håll har Länsstyrelsen i Västmanland utsett Hälleskogsbrännan utanför Virsbo till ett naturreservat.

Det fria Sverige i Västmanland anordnade en guidad tur i detta naturreservat den 4 maj. 25 personer slöt upp och för att leda oss genom detta unika område hade vi guiden Lennart Waara (han är tillika fotograf och opinionsbildare) som visade och berättade.

25 personer av varierande ålder slöt upp och därtill en fyrfotad vän. Efter turen blev det grillning och tid för samtal. Kort sagt en trevlig och lyckad dag tillsammans, där nya kontakter knöts och nya upplevelser förhoppningsvis gav mersmak.

Guiden Lennart hjälpte oss att få ut så mycket som möjligt av besöket.
Lennart berättar och deltagarna lyssnar uppmärksamt.
SJälvfallet var både hundar och barn välkomna.
Dags för grillning och då kliver männen fram.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X