Skydda barnen från Växjö Prides perversiteter

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Växjö Pride fokuserar i år på de allra minsta barnen, och man gör det med skattepengar. Detta är helt oacceptabelt och istället borde barnen skyddas, menar Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Växjö Pride fokuserar i år på de allra minsta barnen, och man gör det med skattepengar. Detta är helt oacceptabelt och istället borde barnen skyddas, menar Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Idag börjar homosexfesten Växjö Pride, som pågår fram till den 13 maj. Samtidigt avslöjar tidningen Världen idag att Växjö Pride detta år lägger stort fokus på de allra minsta barnen. Bland annat anordnar man ”Pridesagostund” för barn från tre år, där man bland annat ska läsa böcker om ”pojkar som vill vara flickor” och ”flickor som vill vara pojkar”.

– Jag skulle vilja säga att det är hela samhället som ritas om. Det är klart att man redan som barn ska vara med, säger Joakim Granlund, ansvarig för programverksamheten till Världen idag.

Växjö Pride finansieras bland annat av skattepengar via Växjö Kommun, och att homolobbyn vill komma åt och sexualisera de allra yngsta svenskarna är inget nyhet. Redan 2003 var fokuset på Stockholm Pride på barnen, med stora affischer med bilder på barn där det stod saker som ”Anders, 6 år, homosexuell”.

Den största organisationen inom homolobbyn, RFSL, har länge arbetat för att sexualisera barn och under 70- och 80-talet stoltserade man även med att inhysa den ”Pedofila arbetsgruppen”. Invigningstalaren på Stockholm Pride 2012, och tidigare ordföranden för RFSL Kjell Rindar, har inte heller hymlat med att han vill normalisera sex med barn.

Det fria Sverige anser att barn ska få vara barn, och inte bli föremål för vuxna människors sexualisering. Att svenskarnas skattepengar går till en homosexfestival är skamligt i sig, men än värre är att de används till att sexualisera och förvirra små oskyldiga barn.

En sund stat hade skyddat sina minsta från de här övergreppen, istället uppmuntrar och finansierar man dem. Det är helt oacceptabelt.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Skydda barnen från Växjö Prides perversiteter

  1. Det är minst tjugo år sedan RFSL började propagera för barnsex.
    ”Barn har rätt till sexualitet” sa dom.
    Det är alltså inte någon tillfällig sinnesförvirring hos en sjuk person när man för varje år utökar propagandan.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X