Växjö Pride fokuserar i år på de allra minsta barnen, och man gör det med skattepengar. Detta är helt oacceptabelt och istället borde barnen skyddas, menar Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Idag börjar homosexfesten Växjö Pride, som pågår fram till den 13 maj. Samtidigt avslöjar tidningen Världen idag att Växjö Pride detta år lägger stort fokus på de allra minsta barnen. Bland annat anordnar man “Pridesagostund” för barn från tre år, där man bland annat ska läsa böcker om ”pojkar som vill vara flickor” och ”flickor som vill vara pojkar”.

– Jag skulle vilja säga att det är hela samhället som ritas om. Det är klart att man redan som barn ska vara med, säger Joakim Granlund, ansvarig för programverksamheten till Världen idag.

Växjö Pride finansieras bland annat av skattepengar via Växjö Kommun, och att homolobbyn vill komma åt och sexualisera de allra yngsta svenskarna är inget nyhet. Redan 2003 var fokuset på Stockholm Pride på barnen, med stora affischer med bilder på barn där det stod saker som “Anders, 6 år, homosexuell”.

Den största organisationen inom homolobbyn, RFSL, har länge arbetat för att sexualisera barn och under 70- och 80-talet stoltserade man även med att inhysa den “Pedofila arbetsgruppen“. Invigningstalaren på Stockholm Pride 2012, och tidigare ordföranden för RFSL Kjell Rindar, har inte heller hymlat med att han vill normalisera sex med barn.

Det fria Sverige anser att barn ska få vara barn, och inte bli föremål för vuxna människors sexualisering. Att svenskarnas skattepengar går till en homosexfestival är skamligt i sig, men än värre är att de används till att sexualisera och förvirra små oskyldiga barn.

En sund stat hade skyddat sina minsta från de här övergreppen, istället uppmuntrar och finansierar man dem. Det är helt oacceptabelt.

222 Shares

En kommentar på “Skydda barnen från Växjö Prides perversiteter

  1. Det är minst tjugo år sedan RFSL började propagera för barnsex.
    “Barn har rätt till sexualitet” sa dom.
    Det är alltså inte någon tillfällig sinnesförvirring hos en sjuk person när man för varje år utökar propagandan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *