Sluta svartmåla svenskarna!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Media fortsätter kalla ickesvenska brottslingar för svenskar. Som svenskarnas intresseförening kräver vi att det måste få ett slut!

Än en gång läser vi i gammelmedia om att en ”svensk är gripen”, senast idag då en 23-åring greps på flygplatsen Kastrup misstänkt för inblandning i bombdådet mot danska skatteverket tidigare i år.

”Efterlyst svensk gripen” skriver Expressen, ”Ytterligare en svensk anhållen” skriver Aftonbladet. Liknande rubriker syns överallt i gammelmedia.

Men sanningen är den att ingen av de som gripits för bombdådet är svenskar; de kommer alla från Mellanöstern! Det är möjligt att de fått ett svenskt pass, men svenskarna är ett folk med en gemensam historia och ett gemensamt ursprung, och vi ska inte behöva svartmålas för att främlingar begår brott.

Som svenskarnas intresseförening tänker vi aldrig acceptera den här typen av lögner om vårt folk, och vi kommer aldrig acceptera att media och andra kallar ickesvenska brottslingar för svenskar. Om deras koppling till Sverige ändå måste nämnas går det utmärkt med ”svensk medborgare”, gärna med tillägg om folktillhörighet.

Vi är mycket väl medvetna om att det finns problem även bland svenskarna, och det är upp till oss som folk att hantera dessa problematiska individer. Men vi ska inte behöva lastas för vad andra folk gör, bara för att en svenskfientlig regim valt att dela ut svenska pass till höger och vänster.

Vi är svenskar. Sverige är vårt land. Vi tänker inte acceptera era lögner.

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Sluta svartmåla svenskarna!

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X