Socialdemokraternas nya migrationspolitik räcker inte på långa vägar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson kommenterar Socialdemokraternas senaste migrationspolitiska utspel.

Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson kommenterar Socialdemokraternas senaste migrationspolitiska utspel.

I dag presenterade Stefan Löfven och Socialdemokraterna sin nya migrationspolitik. Den innebär bland annat att gränskontrollerna ska behållas, att man ska riva upp möjligheten för asylsökande att välja sitt eget boende (den så kallade EBO-lagen) och utöka antalet förvarsplatser.

Samtidigt som det så klart är positivt att Socialdemokraterna går i en mer invandringsrestriktiv riktning så är också förslagen alldeles för lite, alldeles för sent.

Den enda resonabla migrationspolitiken är ett totalstopp för asyl- och anhöriginvandring, inklusive kvotflyktingar, och en aktiv återvandringspolitik för att säkerställa att svenskarna för alltid förblir en klar majoritet i Sverige.

I stället syftat Socialdemokraternas förslag till att underlätta integrationen, trots att någon sådan aldrig kommer fungera på grund av att utlänningarna i Sverige redan är alldeles för många. En integration som dessutom är rent skadlig för det svenska folket som i stället ska kunna garanteras rätten till att leva fritt och svenskt utan att tvingas att integreras i mångkulturen.

Socialdemokraternas förslag är uppenbart valfläsk, men det rör dessutom en fråga där de helt saknar förtroende. Inte ens om Löfven lovade att bedriva en aktiv återvandringspolitik hade han varit att lita på, då han redan bevisat sig som kappvändare — vi minns alla hans famösa tal om att hans Europa inte bygger några murar bara dagar innan man la om den svenska flyktingpolitiken.

Från Det fria Sverige uppmanar vi våra medlemmar att vara vaksamma mot den här typen av valfläsk, och slösa inte bort era röster på de som sedan länge svikit er.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

3 kommentarer på “Socialdemokraternas nya migrationspolitik räcker inte på långa vägar

  1. SD har hittils varit det enda inv kritiska partiet och blivit mobbbad för det. Men nu mobbar det självt det nya AfS.
   Det är ju bra att soc den står ovh valfläskar om strängare regler men de är glömda samma dag de tillträder en ny period.
   Rädda Sverige från att BKK ännu mer islamiserat !
   Lösningen heter AfS !

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X