Stefan Löfven måste avgå omedelbart

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Att Stefan Löfven aldrig varit någon värdig statsminister har varit tydligt för de flesta sedan redan långt innan han "valdes" till det 2014. Med den katastrofala intervjun i Agenda i söndags har han dock visat att alla möjliga gränser är passerade, och han är uppenbart inte kapabel att vara statsminister och måste avgå omedelbart.

Sverige slits isär. Det som har grott runt om i landet sedan regeringen Palme 1975 ändrade grundlagen och gjorde Sverige till en mångkultur har nu börjat blomma ut ordentligt på sina håll. Hela bostadsområden som kontrolleras av främmande folk, människor som skjuts på öppen gata, bomber som sprängs i parti och minut — och på det en helt handfallen regering.

När statsminister Stefan Löfven framträder i Agenda (17/11) gör han klart och tydligt att han helt saknar lösningar på problemen. Han har dessutom fräckheten att påstå att ”vi inte såg det komma”, trots att nationalister varnat för utvecklingen i snart 50 år.

Är det så att Stefan Löfven inte såg detta komma ska han inte vara statsminister. Men även om han gjorde det så vägrar han presentera några riktiga lösningar på problemen, och därför är han inte heller kapabel att leda Sverige (eller Sverige AB för den delen) ur den här krisen.

Stefan Löfven måste omedelbart avgå som statsminister. Inte för att hans ersättare lär göra ett speciellt mycket bättre jobb, eftersom han också lär vara socialdemokrat — utan för att det måste finnas konsekvenser för den totala inkompetens som Stefan Löfven personifierar.

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X