Styrelsemöte (12/12 – 2017)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Tisdagen den 12 december hölls ett styrelsemöte via Skype, där samtliga styrelseledamöter deltog och beslutade om ett flertal viktiga saker för den framtida verksamheten.

Tisdagen den 12 december hölls ett styrelsemöte via Skype, där samtliga styrelseledamöter deltog och beslutade om ett flertal viktiga saker för den framtida verksamheten.

Bland annat diskuterades huruvida religiösa sammankomster skulle vara tillåtna i det första Svenskarnas hus, där styrelsen inte såg några hinder för detta men att föreningen i sig även i fortsättningen ska vara ickekonfessionell. Mer om detta kommer i nästa medlemspodcast (beräknad publicering fredagen den 15 december).

Styrelsen diskuterade också familje- samt pensionärsmedlemskap och det kommande informationsmötet i Skåne. Till slut diskuterades upprättandet av arbetsgrupper, där en första arbetsgrupp för skribenter instiftades under ledning av Ingrid Carlqvist.
Är du intresserad av att skriva för Det fria Sverige? Hör av dig med presentation och arbetsprov till [email protected].

Ladda ned fullständigt protokoll

Du måste vara medlem för att ladda ned det fullständiga protokollet. Lös medlemskap idag och få direkt tillgång!

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

2 kommentarer på “Styrelsemöte (12/12 – 2017)

  1. Jag tycker att ni inger hopp och jag önskar innerligt att det håller hela vägen. Jag undrar vidare om man måste ta ställning i Israel Palestina frågan för att bli upptagen inger gemenskap?

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X