Styrelsemöte (3/12 2017)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Eftersom att ingen medlem kommer kunna uppfylla de krav som ställs för rösträtt på årsmötet (10 mars 2018) enligt stadgarna (16 §) har styrelsen beslutat att till årsmötet tillfälligt åsidosätta den delen av stadgarna.

Enligt stadgarna måste man ha varit medlem i sex månader innan årsmötet för att ha motions- och rösträtt, men med tanke på att föreningen öppnade upp för medlemskap så sent som 25 november 2017 skulle det betyda att inte någon medlem har rösträtt vid årsmötet.

Det nya beslutet innebär att man måste ha varit medlem i tre månader innan årsmötet för att ha motions- och rösträtt, alltså kommer alla som blivit medlemmar innan 10 december 2017 och haft ett aktivt medlemskap fram till årsmötet att kunna lämna in motioner och även rösta om de motioner som tas upp på årsmötet.

Ladda ned protokollet

Du måste vara medlem för att ladda ned det fullständiga protokollet. Lös medlemskap idag och få direkt tillgång!

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X